Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fremragende til prisen”
Anmeldelse af Boscaiola

Boscaiola
nr. 127 af 1.843 Restauranter i Krakow
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 31. august 2017 fra mobile enheder

Var her i august 2017 og delte en masse lækre retter med min far og søster. Super god betjening og meget lækkert mad! Kan helt klart anbefales!!

Tak, Mie F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.107)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.107 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2017 fra mobile enheder

Vi spiste her på anbefaling af en ven og fortrød det bestemt ikke. Lækre pizzaer med italienske råvarer og tynde sprøde bunde!
Meget høj kvalitet sammenlignet med mange andre italienske restauranter i krakow.

Tak, Jens Peter R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2017

I hyggelige lokaler kan man her få serveret gode pasta og pizzaretter. Pizza med god tynd bund. Paste med pære, dejligt.

Tak, Hans8240
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sylwia K, Social Media Manager hos Boscaiola, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. april 2017
Google Oversæt

Dear Mr Hans,

We would like to thank you for writing opinion on TripAdvisor. We are glad to read that our cuisine and service satisfy your expectations. Thank you for choosing us and hope to see you again.

Best regards,
Sylwia Kalata-Janik


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. februar 2017 fra mobile enheder

Meget lækker mad..speciel pastaretterne...god betjening...og yderst rimelige priser..vender tilbage..

Tak, René M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sylwia K, Social Media Manager hos Boscaiola, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. februar 2017
Google Oversæt

Dear Ms Rene,

I am very happy that you have enjoyed your time with us. If you are by Krakow again, we warmly invite you again to visit us.


With best regards,
Sylwia Kalata-Janik

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. oktober 2016

Ok, men heller ikke mere end det. Vi sad i kælderen hvor væggene var lavet af de rå mursten, som virkelig gav en god og hyggelig atmosfære. Jeg fik oksemørbrad med gorgonzola sauce, men der var desværre alt for lidt af saucen. Kødet var mørt og godt.
Betjeningen var venlig, men var alt for langsomme og meget lidt effektive. Bestilte et glas vin mere, men vinen kom først da jeg var færdig med måltidet ;-(

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, David B P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sylwia K, Social Media Coordinator hos Boscaiola, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. oktober 2016
Google Oversæt

Dear Mr David,

we would like to thank you for writing opinion on TripAdvisor. Thank you for choosing us and hope to see you again.

Best regards,
Sylwia Kalata-Janik

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Boscaiola, kiggede også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du været i Boscaiola? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering