Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.188)
Filtrer anmeldelser
1.188 resultater
Medlemsvurdering
398
531
187
52
20
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
398
531
187
52
20
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.188 anmeldelser
Anmeldt d. 3. oktober 2016

Velbeliggende hotal der har potentiale. Atmosfæren på hjotellet er næsten fastholdt fra tidligere tiders oplevelse. Dårlig belysning, ingen charmerende lokaliteter I lobby eller restaurant eller den I hjørnet opstillede bardisk - giver nogen atmosfære - eller listen til at opholde sig på hotellet. DET er blot et sted hvor man sover .....

Dato for ophold: september 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Christen G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Iwona S, Manager hos Best Western Plus Krakow Old Town, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. oktober 2016
Google Oversæt

Dear Guest,
Thank you for staying in our hotel.We appreciate your trust in us.
Soon, our hotel will go through a complete renovation and will certainly have a positive impression on our Guests.
Please visit us next year and rate new look and atmosphere of the hotel.

All the best
Iwona Sulikowska
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juli 2016 fra mobile enheder

Hvis man skal på ferie i Krakow. Så er det hotel Best Western old town man skal bo på. Der er lige langt om skal til Old Town, Wawel slottet eller det Jødiske kvarter Kazimierz som vi foretrækker som aften hygge sted. Vi boede i Jazz afdelingen som levede helt op til forventningerne. Vi var altid nede klokken 7:00 for at spise morgenmad, der er der altid god plads og hver dag var der nyt i varmeboksende. Det eneste minus var juicen var lunken og derfor ikke særlig behagelig at drikke, men alle stjerner skal hotellet have med pluds opad

Dato for ophold: juli 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jørgen S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Iwona S, Manager hos Best Western Plus Krakow Old Town, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. juli 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you very much for giving us a perfect rating!what a wonderful review!
I am glad to hear that your stay with us was successful and met your expecations.
We truly appreciate your trust in us and we hope to welcome you back again soon.

All the best
Iwona Sulikowska
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. januar 2016

Hotellet ligger fremragende - tæt på den gamle by og den Jødiske bydel. Værelset var MEGET småt. Men det kan lade sig gøre når det kun er for en enkelt nat.
Badeværelset er acceptabelt - og lever op til værelsets standard.
Morgenmaden er ikke noget specielt - men man kan få det der skal til.

Dato for ophold: oktober 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Peter M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Iwona S, Manager hos Best Western Plus Krakow Old Town, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. januar 2016
Google Oversæt

Dear Peter,

Thank you for your review and for choosing our hotel.I am glad that you enjoyed your stay and we are looking forward to having you again in the near future.
We wish you all the best for the New Year 2016!

Iwona Sulikowska
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. september 2015 fra mobile enheder

Rigtig godt hotel til prisen det eneste minus var morgen maden det var som om det kom bag på dem at alle skulle have morgenmad der blev ikke fyldt op og det varme der endelig kom ind var koldt personalet var sure der blev ikke ryddet af så det var ikke godt hilsen Tina

Dato for ophold: september 2015
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 156tinaj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Iwona S, Manager hos Best Western Plus Krakow Old Town, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. september 2015
Google Oversæt

Dear Tina,

Thank you very much for trusting and choosing our hotel.
Iam glad that you had a good stay overall.
I appologize for the inconveniences related to the service during the breakfast.
Please note that your concerns have been passed to our restaurant manager.
We hope to be able to welcome you back to us and beautiful Kraków soon!

All the best
Iwona Sulikowska
Hotel Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. oktober 2013

Med 5 venner har vi haft 4 overnatninger med morgenmad. 5 min. gang til det centrale torv. Gode senge, dejligt med kaffe på værelset. Vi savnede lidt et køleskab. God morgenmad og fin betjening. Indretning hvor vi skulle op ad trapper - for at komme ned på værelsesgangen er derimod ikke smart.

Dato for ophold: oktober 2013
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, skovlod
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser