Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smukt sted, god mad”
Anmeldelse af Szara Ges

Szara Ges
nr. 59 af 2.054 Restauranter i Krakow
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 4 $ - 20 $
Kvarter: Stare Miasto
Restaurantoplysninger
Kvarter: Stare Miasto
Anmeldt 19. september 2020 fra mobile enheder

Alt i alt var maden spændende og lækker og enormt flot præsenteret, dog var der et par ting at notere. Vinkortet var nøjagtig det samme som Balthazar, hvilket var lidt ærgerligt da vi havde været på Balthazar dagen før og egentlig gerne ville smage noget andet spændende polsk vin. Derudover havde tjeneren ikke rigtig styr på så meget den dag, han glemte at give os vinen til maden, så vi sad uden drikkevare gennem pre starter og noget af forretten til vi selv hec fat i ham. Derudover serverede han vinen i glas der ikke hørte til den type vin og sådan nogle småting. Men alt i alt lækker mad, god vin og søde mennesker, vil dog anbefale Balthazar da maden bare var et hak bedre og betjeningen markant bedre, og det er tydeligvis samme ejer med samme koncept og muligvis samme køkken, det kan man man se på både mad præsentation og vinkort.

Dato for besøg: september 2020
Tak, Louise A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MSHG_krakow, Guest Relations Manager hos Szara Ges, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden
Google Oversæt

Thank you for kind words and taking time to write a review, hope to see you again!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.079)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.079 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 fra mobile enheder

Superfint spisested på den store markedsplads midt i Krakow. Vi spiste tasting menu med seks retter til 99 Zloty. Blandt andet med gedeost med rødbeder, foie gras, ærtesuppe, fisk og vidunderlig signatur dessert. Virkelig god mad og service i absolut top. Kan varmt anbefales!

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Lotte1000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MSHG_krakow, Kierownik ds. gości hos Szara Ges, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. august 2020
Google Oversæt

We are glad that you enjoyed your experience at our restaurant. It is very encouraging to get such positive and supportive feedback from our Guest.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. december 2019

Meget hyggeligt restaurant, og meget venlige tjenere.
Vores 5-retters menu var yderst veltilberedt og anrettet.
Dæmpet jule-dinner-musik passede perfekt til oplevelsen.
Så tak til kokke og tjenere for dejlig mad og super service. Vi vil besøge jer når vi kommer til Krakow igen.

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Etlar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MSHG M, Kierownik hos Szara Ges, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. december 2019
Google Oversæt

Dear Etlar,

Thank you so much for the positive review about us.
We are glad to know that you enjoyed the service and your meal with us.
Looking forward to seeing you again

Warmly greetings

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. september 2019 fra mobile enheder

Super hyggelig restaurant
Rent og pænt
Vi var heldige at et bord, selvom der var pakket med mennesker (god ide at bestille bord på forhånd)
Hurtig, effektiv og professionel betjening.
Fint udvalg på menukortet, vinkortet og dessertkortet.
4 x supermøre bøffer, 2 x friskpresset lemonade, en flaske italiensk rødvin, 2 flasker vand, 2 x rabarbertrifli m/is og 2 x kaffe
DKK 1,000.00
Meget fornuftig pris, synes jeg.

Kan varmt anbefales

Dato for besøg: september 2019
Tak, carinaenk59
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MSHG M, Kierownik hos Szara Ges, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. september 2019
Google Oversæt

Thank you for taking the time to write such a great review. It was a great pleasure to read that you enjoyed the ambiance, service and food so much. Hope to see you again.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. august 2019 fra mobile enheder

Min mand og jeg besøgte dette sted under vores ophold i Krakow. Maden var virkelig god og spændende. Man kan sidde ude på torvet, og der startede vi, men rykkede ind pga regn. Inde er der hyggeligt. God betjening. Man får meget for pengene på denne restaurant.

Dato for besøg: maj 2019
Tak, annetteo63
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MSHG_krakow, Kierownik hos Szara Ges, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. august 2019
Google Oversæt

Dear Annette,
Thank you so much for your kindly review and such great compliments. We are really pleased you enjoyed your evening with us.
Best greetings

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Szara Ges, kiggede også på

Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 
Krakow, Lesser Poland Province
Krakow, Lesser Poland Province
 

Har du været i Szara Ges? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering