Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God med kedelig pizza”
Anmeldelse af La Famiglia Pizza

La Famiglia Pizza
nr. 76 af 875 Restauranter i Gdansk
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 4 $ - 7 $
Køkkener: Italiensk, Pizza
Restaurantoplysninger
Anmeldt 27. januar 2020

La Famiglia Pizza laver gode, men meget gennemsnitlige pizzaer. Atmosfæren i restauranten er dog rigtig hyggelig.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Nikolajstorgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (547)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 547 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2019

En rigtig dejlig pizza og man kan få en hvor man kan vælge 2 slags fyld, så hvis dig og din bedre halvdel vil dele en pizza er det her stedet, du kan få et glas vin til 8 zloty

Dato for besøg: september 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Kent N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 fra mobile enheder

Fantastiske tynde pizzaer, super lækre. God betjening, hyggelig atmosfære på en hyggelig sidegade.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, kristians360
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019 fra mobile enheder

Vanvittig god pizza!! Mad, betjening, pris, beliggenhed og atmosfære var i topklasse! Kan helt klart anbefales!

Dato for besøg: juli 2019
Tak, KristianK1993
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2019 fra mobile enheder

Vi var der to gange på vores tur i sommeren 2018. Pizzaerne var gode, der var hyggeligt udenfor og det ligger centralt i old town uden dog at være i de værste turistgader

Dato for besøg: juli 2018
Tak, rlynggaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på La Famiglia Pizza, kiggede også på

Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du været i La Famiglia Pizza? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering