Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skøn italiensk mad”
Anmeldelse af Cicala Trattoria

Cicala Trattoria
nr. 162 af 6.161 Restauranter i Prag
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Forretningsmøder, Familier med børn, Romantisk, Store grupper
Spisemuligheder: Aftensmad, Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Kvarter: Nové Město
Anmeldt 2. marts 2017

Super skøn restaurant, ser ikke ud af noget særligt, men lad dig ikke nare af dette, for nede i kælderen er den hyggeligste italienske restaurant med dejlig betjening og bredt udvalg af div italienske retter. Kan klart anbefales, men man skal nok bestille bord, da den er velbesøgt

Dato for besøg: februar 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, meoe1974
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (863)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 863 anmeldelser

Anmeldt 24. januar 2017 fra mobile enheder

Bestemt et besøg værd. Man går gennem noget som ligner en opholdsstue og ender i kælderen, hvor man omsluttes af følelsen af at være i Italien. Vi fik bruschetta til at indlede med og derefter to gange pasta. Bucatini all'amatriciana og en omgang Carbonara. Begge dele velsmagende og i pæne portioner. Service var ok og selv om det var en tirsdag i januar, var der pænt med mennesker, der havde fundet restauranten i kælderen.

Dato for besøg: januar 2017
Tak, jensarvid
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2016 fra mobile enheder

Dejlig italiensk restaurant som har styr på håndværket. Prøv f.eks. Deres ravioli med smør og salvie. Spiser I efter 19:00 er det en god idé, at bestille bord.

Dato for besøg: oktober 2016
Tak, Kim H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2015

Super lækker, rustik, hyggelig og charmerende italiensk restaurant. Kan klart anbefales. Rigtig fin betjening og virkelig skøn mad.

Dato for besøg: september 2015
Tak, sanne N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2015 fra mobile enheder

Alt er perfekt! Godt og vil klart komme igen. De taler italiensk og laver ægte IT food uden at overgøre det. Du bliver ikke skuffet

Dato for besøg: juli 2015
Tak, JayDee2222
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Har du været i Cicala Trattoria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering