Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Book på forhånd
  
oversat af Google
Sådan kan du opleve Det nationale kulturmonument Vyšehrad
fra 12,07 $
Flere oplysninger
fra 41,70 $
Flere oplysninger
fra 104,30 $
Flere oplysninger
Prag Welcome Card
12 anmeldelser
fra 34,80 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2.799)
Filtrer anmeldelser
2.799 resultater
Medlemsvurdering
1.886
769
129
14
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.886
769
129
14
1
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 2.799 anmeldelser
Anmeldt d. 11. maj 2015

Broen med de mange oplevelser, optrædende , tegnere og alt muligt andet, samtidtig meget smuk bro som binder de to sider sammen

Dato for oplevelse: april 2015
Tak, Kurt Bøgeskov H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. april 2015

Vysehrad ligger højt over Moldau. Tog en tur ned i kassematterne og den gotiske kælder. Flot kirkegård, hvor mange kendte tjekker ligger begravet,

Dato for oplevelse: april 2015
Tak, Medborgeren
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. januar 2015

Spændende fredfyldt sted, der ikke er "overrendt", men bestemt på højde med hvad Prag ellers har at byde på.
Dejlig udsigt over Prag og Moldau.
Meget velegnet til en løbetur rund på murkransen.
Kirken og kirkegården er et besøg værd

Dato for oplevelse: september 2014
Tak, Dunant
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. oktober 2014

Et sted, ikke mange turister finder. Her er dejlig udsigt over det sydlige Prag, og ingen undgår at se vandværket, den imponerende hvide bygning med græske aner.

Dato for oplevelse: juli 2014
Tak, Erik H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. september 2014

Sæt en hel dag af her - og den bliver en af dine bedste i Prag og her er så min tur-guide ganske gratis. Start med Wenseslao-pladsen og gå frem til sidevejen Jindrisska 14 - det er hovedpostkontoret først med 2 fine figurer i hallen og gå så indenfor, magen til Jugend skal man lede længe efter (en større renovering er også i gang på centralbanegården).
Gå herefter frem til Karlsbroen (skilte: Karluv most) - følg promenaden til floden Vltava fra Karlsbroen og frem langs bydelene Prag 1 og Prag 2. Den første store bygning du finder på turen er det store Nationalteater inkl. nybygningerne - smukt eller ej må du vurdere - fortsæt videre frem til de næste broer, hvor du ser det berømte og meget spændende Frank Gheary hus "Det Dansende Hus" eller Fred&Ginger huset, videre frem ad promenaden dukker det ene skønne og fantasifulde Jugend-hus op efter det andet, alle bygget i årene lige efter 1900 - det er ligesom at gå på et museum. Videre frem kommer du til begyndelsen af Prag3 og der er skilte til Vysehrad ellers spørg dig blot for. Alting i Prag handler om at gå og ikke mindst opad og det gælder også her nemlig ad en masse trapper op til det middelalderlige borgkompleks. Det første du ser er den statelige og smukke dobbelttårn kirke St. Paul og St. Peters-kirken og spyt i den katolske entré kasse - kirken er helt overdådigt udsmykket og prægtig. Udenfor gælder den flotte kirkegård m. bl.a. Smetana, Dvorak og Mucha gravene - man siger at man ikke kan tage pengene med sig i døden, denne kirkegård beviser det modsatte med de rigt udsmykkede nicher.
Gå så til parken foran kirken frem til koret, her er der en trappe ned, hvor man kan se murværkerne til den oprindelige kirke fra begyndelsen af 1000-tallet (dansk vikingetid om du vil).
Og tilsidst går du en rigtig lang tur langs borgens gamle murværker og har en fantastisk udsigt i nye vinkler over Prag og floden.
Skal det gå lidt kvikkere kan man også tage sporvognen hertil, men så har man bare mistet en hel del af min foreslåede tur.
Denne tur er som at se hele Prag på én gang (næsten).

Dato for oplevelse: august 2014
Tak, Henrik H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser