Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.173)
Filtrer anmeldelser
3.173 resultater
Medlemsvurdering
1.914
1.045
162
36
16
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.914
1.045
162
36
16
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 3.173 anmeldelser
Anmeldt d. 27. august 2016

Dette hotel vil jeg gerne benytte igen !
Gode senge, meget rent, dejlig morgen buffet og ingen støj på hotellet !
Hotelet ligger centralt med kort afstand til næsten alt !
Personalet er venlige og hjælpsomme !

Dato for ophold: august 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, claus910
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OtakarJohn, General Manager hos K+K Hotel Central, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. august 2016
Google Oversæt

Dear Claus910,
thank you for feedback from your recent stay at the K+K Hotel Central. We are pleased you have enjoyed your experience and look forward to seeing you back to one of the K+K Hotels soon again.
Sincerely,

Otakar John
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. juli 2016 fra mobile enheder

Virkeligt flot og stilfuldt hotel med en fantastisk beliggenhed.
Helt tæt på det bedste Prag tilbyder, og lidt væk fra den værste turisme.
Dobbeltdynen blev vi aldrig gode venner med, men ellers meget tilfreds ☺️

Dato for ophold: juli 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Rasmus S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OtakarJohn, General Manager hos K+K Hotel Central, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. august 2016
Google Oversæt

Dear Rasmus S,
thank you for your positive feedback from your recent stay at our hotel. We are pleased to have met your expectations and pity we were not told about your bedding-sheets preference as we have both double and single-duvets available for our guests. Looking forward to welcoming you back to the K+K Hotels soon again!
Sincerely,

Otakar John
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. oktober 2015 fra mobile enheder

Ved ankomst til hotellet foreviste personalet det værelse vi skulle bo på i de næste 4 nætter. Vi var umiddelbart meget skuffede, da vi så hvor lille værelset var sammenholdt med prisen. Det skulle imidlertid siden vise sig, at sengen er et pænt stykke over middel ift hvad vi er vant til på vores efterhånden talrige storbyferier. Hotellets beliggenhed er helt i top og personalet er meget imødekommende og høfligt, og hjælper høfligt med alt fra parkering til bordreservationer. Morgenmadsbuffeten er rigtig god men svarer til, hvad der efterhånden må betegnes som gennemsnitlig og forventelig på et hotel af denne standard.
Det kan varmt anbefales at vælge dette hotel til din ferie i Prag.

Dato for ophold: oktober 2015
Tak, E2980MEmartinb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. juni 2015

Vi havde et dejligt værelse, uden støj, pragtfulde senge. Meget fin og hjælpsom betjening. Morgenmadsrestaurant bare perfekt. Central placering i byen.
Vi har allerede gentaget vores ophold til december i år.

Værelsestip: Handicapvenligt
Dato for ophold: december 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, lpc1943
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. maj 2015

Fint over middel hotel, der ligger centralt og i gå afstand i forhold til de fleste turistattraktioner. Værelserne er fine og rene, men kedeligt ucharmerende - som tilfældet så ofte er på kædehoteller. Morgenmaden var god med mange valgmuligheder. Det trådløse internet var hurtigt og fungerede upåklageligt. Vores værelse var stille og vi hørte ikke noget til hverken trafik eller andre gæster. God og venlig service.

Dato for ophold: maj 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
2  Tak, Jesper8000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OtakarJohn, General Manager hos K+K Hotel Central, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. maj 2015
Google Oversæt

Dear Jesper8000,
thank you for your time taken to share your recent experience of staying at our hotel. Thank you also for sharing your feeling on our guest rooms. We will consider is during our ongoing effort to make the hotel premises as attractive as possible.
We look forward to welcome you to one of the K+K Hotels soon again!

Best regards,

Otakar John
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser