Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Få bonusser med One Key
Booking.com
691 kr.
Morgenmad inkluderet
Hotels.com
721 kr.
Morgenmad inkluderet
Få bonusser med One Key
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
flindvig
Bagsværd, Danmark
Anmeldelse af Fleur De Lis Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 26. jul. 2018fra mobile enheder
Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Veronika M, General Manager hos Fleur De Lis Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 31. jul. 2018
Dear flindvig,

it is most kind of you that you have found the time to write such a nice and descriptive review of your recent stay in our hotel. Thank you very much for all your kind words and high rating!

The room you have described above is one of our two-storey Family Suites, and I´m very glad that you have found it to your taste, as well as you have the location of our hotel. I like to say that for the true taste of Prague, one must also experience the locations outside the very centre. The important thing is to always have the main touristical locations accesible with comfort.

Also, thank you very much for describing the parking possibilites, but please allow me to specify the information for other fellow travellers; our only official parking spots are in the above mentioned secure (and paid) courtyard, where we can always ensure the maximum safety of our guests´ vehicles, as well as the availability of the parking spots in question. Where parking zones allow, the guests can park on the street, but unfortunately, these parking spots do not belong to us (they are public), and therefore can not be reserved nor otherwhise guaranteed.

I hope you will indeed visit us again in the future. Please feel free to contact me anytime with any possible special requests, and I promise we will do everything in our power to earn ourselves the 5th point in your rating :)

Kind regards from sunny Prague,

Veronika
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Booking.com
2.324 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Official Site
    1.965 kr.
  • ZenHotels.com
    2.133 kr.
  • Hotels.com
    2.297 kr.
2.0 km fra Fleur De Lis Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
1.671 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
    1.672 kr.
  • Agoda.com
    1.343 kr.
  • Expedia.com
    1.572 kr.
2.6 km fra Fleur De Lis Hotel
Gratis wi-fi
Booking.com
1.151 kr.
  • Official Hotel
    1.160 kr.
  • Agoda.com
    924 kr.
  • Priceline
2.1 km fra Fleur De Lis Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
852 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
    851 kr.
  • Agoda.com
    680 kr.
  • Priceline
1.8 km fra Fleur De Lis Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
875 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
    875 kr.
  • Agoda.com
    690 kr.
  • Priceline
2.7 km fra Fleur De Lis Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
1.540 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
    1.795 kr.
  • Expedia.com
    1.355 kr.
  • Vio.com
2.6 km fra Fleur De Lis Hotel
Gratis wi-fi
Bar/lounge
Booking.com
1.157 kr.
  • Priceline
  • Agoda.com
    985 kr.
  • travelup.com
    1.038 kr.
2.7 km fra Fleur De Lis Hotel
Gratis wi-fi
Fitnesscenter
Booking.com
663 kr.
597 kr.
  • Priceline
  • Vio.com
  • Expedia.com
    663 kr.
1.6 km fra Fleur De Lis Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
2.600 kr.
2.481 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    2.600 kr.
  • Priceline
  • Vio.com
3.0 km fra Fleur De Lis Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
1.797 kr.
  • Expedia.com
    1.952 kr.
  • Agoda.com
    1.583 kr.
  • Hotels.com
    1.952 kr.
3.7 km fra Fleur De Lis Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Vis flere hoteller i Prag
Anmeldelser (731)
Filtrer anmeldelser
732 resultater
Medlemsvurdering
566
140
18
6
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
566
140
18
6
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
267-272 af 732 anmeldelser
Anmeldt d. 20. juni 2018 fra mobile enheder
Google Oversæt

Dato for ophold: juni 2018
Rejsetype: Rejste med venner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Veronika M, General Manager hos Fleur De Lis Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juni 2018
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. juni 2018
Google Oversæt

Dato for ophold: maj 2018
Rejsetype: Rejste som par
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Veronika M, General Manager hos Fleur De Lis Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juni 2018
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juni 2018
Google Oversæt

Dato for ophold: maj 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Veronika M, General Manager hos Fleur De Lis Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juni 2018
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. april 2018
Google Oversæt

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste med venner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 14. marts 2018
Google Oversæt

Værelsestip: Book early!
Dato for ophold: september 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Veronika M, General Manager hos Fleur De Lis Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. maj 2018
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser