Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.122)
Filtrer anmeldelser
1.122 resultater
Medlemsvurdering
675
292
77
46
32
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
675
292
77
46
32
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.122 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2017

Vi valgte en Club Sandwich, der i Hotel U Prince version ud over kylling og bacon indeholdt hårdkogt æg, dertil lokale (hjemmelavede??) chips. Det smagte godt og betjeningen var hurtig, selv om der var rimelig mange gæster.
Vi valgte en chokolade is til dessert, god men måske lidt vel dyr i forhold til størrelsen-
Alt i alt var vi ganske tilfredse, og ville vælge stedet igen.

Overnattede: juli 2017, rejste som par
Tak, Lars K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Michaela B, Quality Manager hos Hotel U Prince, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. august 2017
Google Oversæt

Dear Lars K,

I would like to thank you for reviewing our signature sandwich. I am happy that your overall experience was amazing.

I look forward to being able to welcome you back to Hotel U Prince very soon.

Your Sincerely,

Michaela Bauerová
Quality Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. september 2016 fra mobile enheder

Udsøgt betjening, flotte omgivelser og pragtfuld mad, kæmpe portioner og meget billigt når man tager i betragtning, af at man sidder lige midt i centrum med udsyn til ur, kirke og plads. Man kommer nemt rundt i gågaderne og evt videre til Karlsbroen gennem smalle "gyder"

Overnattede: august 2016, rejste med familie
Tak, Jørgen H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Michaela B, Quality Manager hos Hotel U Prince, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. september 2016
Google Oversæt

Dear J2106,

Thank you very much for sharing this lovely comment on our TripAdvisor page.

I was delighted that we were able to welcome you and make your time a memorable one. I was also glad to read that you were able to benefit from our convenient location.

Thank you once again for sharing your experience; we look forward to welcoming you back soon.

Yours Sincerely,

Michaela Bauerová
Quality Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. december 2013

U Prince ligger i en restaureret bygning fra 1200tallet.Hotellet ligger i absolut centrum ag det gamle Prag.Direkte ud til torvet og overfor det astronomiske ur med klokkespil.Hotellets værelser er fantastiske.Store gamle træudskårne møbler.Væggene er ofte de rå sten fra 1200tallet.Særdeles venligt personale.En MEGET hyggelig bar.Dog kan vi ikke anbefale juniorsuite(vær. nr. 21)Der er ingen vinduer til det fri,kun ud til overdækket gård.Dette gør,at temperaturen er ca 26 gr..Aircond. har ikke den store effekt-trods klager.En fan på fod kan tændes,men har ikke den store effekt.

  • Overnattede: december 2013, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bodil B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2012 fra mobile enheder

Virkelig lækkert hotel, helt sikker den bedste lokation, hvis man ønsker at bo der hvor tingende sker. Ikke sidste gang vi besøger dette sted. Maden på hotellet får 8 ud af 10. Billigt og lækkert og stort udvalg.

  • Overnattede: oktober 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Nicolaisp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. maj 2010

Det var bare så lækkert, alt sammen, undtagen deres glühwein, som var halvkold og sjasket

Overnattede: december 2009, rejste som par
Tak, NielsS1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser