Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejligt hotel beliggende i roligt område med hurtig adgang til det centrale Prag”
Anmeldelse af Hotel Kinsky Garden

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Hotel Kinsky Garden
Vurderet som nr. 149 ud af 646 hoteller i Prag
Anmeldt 12. september 2016

Værelset var rigtigt godt med lyddæmpede ruder ud mod vejen. Air cond. virkede upåklageligt og alt er rent og pænt. Personalet i reception, morgenmadsrestaurant og baren, er meget venlige og hjælpsomme.

  • Overnattede: September 2016, rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, perod
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.095)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.095 anmeldelser

Anmeldt 4. april 2016 fra mobile enheder

Et dejligt hotel, der er let at komme til og fra fra tunnellen under byen. Forholdsvis kort gåafstand til den centrale del af byen. Kort afstand til sporvognen.

God og rigelig morgenmadsbuffet.

Venligt og hjælpsomt personale. Den unge dame i receptionen talte endda svensk (nordisk), som hun havde lært sig selv.

Billig parkering (100 CZK/dag) kan arrangeres af hotellet.

Overnattede: April 2016, rejste som par
Tak, Jorgen_Jorgensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2015

Hotellet ligger i fin gåafstand til de centrale turistattraktioner, der er heller ikke langt til nærmeste sporvogn personalet var meget behjælpelige med hvordan vi kom frem til zoo som ligger i den anden ende af byen.
Jeg vil klart vende tilbage til hotellet hvis jeg en dag skal tilbage til Prag.

  • Overnattede: August 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, 907sannas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2015

  • Overnattede: Juli 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, 104leifp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt 27. juli 2015

  • Overnattede: Juli 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Amoma.com
Tak, susannes165
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Prag
Nové Město
Best Western City Hotel Moran
Nové Město
Hotel Pav
Hotel Pav
Nr. 203 af 646 i Prag
1.447 anmeldelser
Nové Město
BEST WESTERN PLUS Hotel Meteor Plaza
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Praha 5
Red & Blue
Red & Blue
Nr. 76 af 646 i Prag
1.879 anmeldelser
Malá Strana (Lillesiden)
Hotel Mala Strana
Hotel Mala Strana
Nr. 210 af 646 i Prag
620 anmeldelser
Praha 5
Hotel Julian
Hotel Julian
Nr. 24 af 646 i Prag
1.714 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Kinsky Garden? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Kinsky Garden

Adresse: Holeckova 403/7, Prag 150 00, Tjekkiet (Tidligere BEST WESTERN Hotel Kinsky Garden)
Beliggenhed: Tjekkiet > Bohemia > Prag > Praha 5
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Roomservice Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 84 forretningshotel i Prag
Nr. 128 luksushotel i Prag
Nr. 134 romantisk hotel i Prag
Prisområde: 321 kr.-873 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Hotel Kinsky Garden 4*
Antal værelser: 62
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Kinsky Garden. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Best Western Premier Kinsky Garden Hotel Prague
Best Western Hotel Prague
Best Western Prague
Prague Best Western

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering