Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækker simpel mad”
Anmeldelse af U Dvou Sester

U Dvou Sester
nr. 579 af 6.218 Restauranter i Prag
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Europæisk, Tjekkisk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Aftensmad, Levering, Reservationer
Kvarter: Staré Město (den gamle bydel)
Anmeldt 28. januar 2020 fra mobile enheder

Rigtig lækker simpel mad, servicen var god og hyggelige og afslappet omgivelser. Det er klart et sted jeg vil anbefale til andre der besøger Prag

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Sofieabbes
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.218)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 1.218 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2017 fra mobile enheder

Rigtig God mad flinke tjenere og hyggelige lokaler, man sidder 0g kigger på den originale indretning og vipper lidt i de gamle biografstole, mens folk myldrer forbi i den travle gågade lige udenfor, super fin oplevelse, vi er ihvertfald glade.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, 97henrik_
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2015 fra mobile enheder

Virkelig god mad til urimelig billig pris i hyggelige omgivelser, betjent af smilende personale!!! Kan varmt anbefales!

Dato for besøg: oktober 2015
2  Tak, 639carstenr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2014

Trods en placering midt i turiststrømmen formåede de to søstre af servere god, lokal mad med smil og overskud.

Dato for besøg: oktober 2014
Tak, Simoman
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2014

Dejlig lille hyggelig rustik restaurant i centrum.Vi var 6 voksne der fik gullashsuppe,pastaret og noget svinekød med saurkraut,marineret brieost med brød.Alt smagte glimrende samt var ganske mættende.Gode lokale retter og regningen med drikkevare lød samlet på 750,-kr.Kan varmt anbefales at prøve dette sted :-)

Dato for besøg: juli 2014
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, RudiGleitze
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på U Dvou Sester, kiggede også på

 

Har du været i U Dvou Sester? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering