Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Annedunord
Paris, Frankrig

Dejligt ophold, god til seminar

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 6. maj 2022
Det kønne hotel byder på smukke omgivelser, som ligger op til gå- og løbeture, lyse og funktionelt indrettede værelser og gode faciliteter. Ideelt til arbejdsseminar. De serverer rigtig dejlig mad i restauranten og gode cocktails i baren.
Dato for ophold: maj 2022
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
Lillevang Yard
30.2 km fra Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
Vis flere hoteller i Skarrild
Anmeldt d. 7. november 2020

Vi havde et dejligt ophold her en weekend med et rummeligt værelse med udsigt over parken og om aftenen en god og velsmagende 2-retters menu i restauranten. Hotellet er ideelt beliggende i stort skovområde (godt til gåture i naturen) ikke langt fra hverken Herning eller Skjern. Udmærket mad i restauranten med en særdeles dygtig og serviceminded tjener (af kroatisk oprindelse kunne vi forstå, han taler flydende dansk), der ene mand servicerede alle borde med stort overskud og virkelig god viden om både mad og vin (der er et par graverende fejl i stedets vinkort, hvilket han selv var opmærksom på, uden at det dog var rettet - Morgon er lavet på Gamay druen og ikke Pinot Noir!). Kaffen på Sinatur hotellerne er tynd, og man er ikke i stand til at lave en ægte kop espresso med det korrekte tryk på 15 bar. Men det er småting i den store sammenhæng. Alt i alt var det en en god oplevelse, så vi kommer gerne igen.

Værelsestip: Værelse (superior) med udsigt over parken
Dato for ophold: oktober 2020
    • Søvnkvalitet
1  Tak, Vinther75
Anmeldt d. 3. november 2020

Vi holdt et kursus over 5 dage, kun 9 personer - kurset skulle have været i Frankrig, men det var jo ikke muligt nu. Skarrildhus havde bare holdningen, at alt kan lade sig gøre, og ALT personale gjorde hele tiden lidt ekstra med et smil. Vi fik vores egen værelsesgang, terrasse, toiletter, kursuslokale, morgenmadlokale + et dejligt lokale i et hus i parken.
Maden var i top lige fra morgen til aften - vi havde vores egen dygtige tjener. Vi fik også en dejlig madkurv med til en guidet frokosttur i Deep Forest Art Land. Skarrildhus havde ordnet alt for os - også bestilt to busture. Og så er stedet meget smukt og estetisk, beliggende med skov og park til masser af frisk luft i denne Coronatid.

Dato for ophold: oktober 2020
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
2  Tak, Ørskov G
Anmeldt d. 12. februar 2020 fra mobile enheder

Ankom om fredagen. Alt var rent og pænt. Super natur omkring hotellet.
Alle sinatur's elever havde arrangeret den årlige elevaften med en 7 retters menu.
Helt igennem en fantastisk oplevelse. Lokale økologiske råvare
Perfekt gennemført.
5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
God service og smilende personale.
Et ekstra pluds at vi kunne have vores hund med.
Helt bestemt et besøg værd.👌👌

Dato for ophold: februar 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, hellemillingmille
Anmeldt d. 5. september 2019

En rigtig god oplevelse , dejlig mad mm. Søde piger i receptionen , og det var også meget hyggelig at sidde i vinterhaven med et godt glas Thy Classic .🙂

Men man skal ikke vælge dette hotel hvis man er B menneske , man skal ha' sit bad og ha' spis morgenmad og være ude af værelset kl. 900. På grund af rengøringen, OGSÅ selv om ser ikke var ret mange gæster på hotellet 😐

Dato for ophold: september 2019
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
Tak, K5574PIjohn
Anmeldt d. 29. august 2019 fra mobile enheder

Her får sjælen ro. Brugte lidt tid i hængekøjen i parken og gik en tur langs åen. Spiste på restauranten. Morgenmaden er enkel og velsmagende med mange hjemmelavede ting. Aften: De er gode til at lave smagfuld vegetarmad og kødet er fra lokale gårde (godt råd suppler vegetarmad op med proteinkilder bønner og nødder ) rent og pænt værelse. Ligeledes enkelt. Og så har de økologisk sølvmærke. Imponerende.

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Campingmutter