“Amazing”

Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 6. oktober 2023

Fantastisk mad og fantastisk service. I øvrigt slet ikke dyrt. Vi fik lækker mad og vin for 200 danske kroner pr mand 🌼

Dato for besøg: oktober 2023
1  Tak, Josefine M
Anmeldelser (2.010)
Sprog
  • Flere sprog

14-18 af 2.010 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2023

Denne restaurant få vores største anbefalinger, maden er fantastisk og servicen i tip top .
Førstemanden Dinos og hans servitrice Daniela har simpelthen gjort disse måltider helt fantastiske. Meget smilende personale.
Opmærksomme ja mangler ord, besøg stedet.

• Stemning
    • Mad
Tak, KennethN426
Anmeldt 14. august 2023

Utroligt god betjening, søde tjenere som er imødekommende og hjælpsomme. Maden er fantastisk, vi fik både en starter og noget pasta, fornuftige priser. 10/10 oplevelse :)

Tak, Irem N
Anmeldt 8. august 2023 fra mobile enheder

Super lækker mad! Værtinden var virkelig sød, fandt hurtigt et bord til os. Et par stykker af tjenerne virkede lidt uoplagte.

Tak, dittelykke
Anmeldt 4. august 2023 fra mobile enheder

Virkelig lækkert sted med lækkert mad! Dejlig restaurant med minimal ventetid og topkvalitet mad. God service. Et af de bedste steder vi har været 🫶

Tak, Ditte T

Rejsende, der kiggede på Sale e Pepe, kiggede også på

Ayia Napa, Famagusta District

Har du været i Sale e Pepe? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering