Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejligt hotel men HØJ musik ved poolen”
Anmeldelse af Napa Plaza Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Napa Plaza Hotel
Vurderet som nr. 3 ud af 102 hoteller i Ayia Napa
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 24. september 2017

Dejligt hotel .Gode faciliteter. Alt er rent og velholdt .God morgen buffet. Søde personale åbne hjælpsomme , og snaksalige .MEN stort minus er høj musik ved poolen hver dag . Højtalere i begge ender af poolen. Høj musik i baren . Stort discotek op til hotellet også støjende musik hele natten. Nødvendig med ørepropper .Havde dejligt værelse ud til poolen, men efter udflugt hele dagen, ingen fornøjelse ved at sidde der og høre på høj musik . Vi har været der i 14 dage , sidste uge var vi stort set kun på stranden og nød vandet uden musik .Ingen problemer med kirkeklokker , men forkert reklame med dase ved poolen ,når musiker er høj .Havde været ved receptionen efter de første dage ,og bedt om musik kunne skrues ned . Men virkede kun et par dage .Så vi kommer ikke igen .

  • Overnattede: September 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, fonager58
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.985)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 1.985 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2017

Pool område med tilknytted barområde skaber hygge, og alt foregår i et stille og roligt tempo.
Voksenhotel og de små ting i løbet af dage smutis, frugt og alkofri drinks med våde vaskeklude er dejligt

Værelsestip: Vælg altid med udsigt til pool, det andet kan være af ringere værdi udsigts/støjmæssigt
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Mhlsam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Guest Relations Manager hos Napa Plaza Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. september 2017
Google Oversæt

Dear Mhlsam,
Thank you for your review and for honoring us with your repeated visits. We are pleased to hear that you enjoyed once again your stay with us and we look forward to welcoming you back in the near future.
Best Regards
Vera Kosma
Marketing Executive

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. september 2017 fra mobile enheder

Vi boede på hotellet i august 17
Vi havde den bedste oplevelse
Virkelig et fantastisk hotel
God mad ,super venligt personale ,
Dejlige værelser og meget pænt og rent.
Og en beliggenhed der passede os perfekt
Vi kommer ihvertfald tilbage

Hybel, stenløse

Overnattede: August 2017, rejste som par
Tak, heidi jürs a
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Guest Relations Manager hos Napa Plaza Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. september 2017
Google Oversæt

Dear heidi jürs a,

Thank you so much for your short and sweet review that captures what Napa Plaza Hotel is all about: Extraordinary service, friendly staff and central location.
We hope to have you back for a third visit very soon.

Best Regards
Vera Kosma
Marketing Executive

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. juli 2017

Vi boede på hotellet I 14 dage i Juli 2017.

Hotellet var rigtig fint og værelserne havde det man skulle bruge.
Der var aircondition inkluderede og vi tilkøbte sikkerheds boks hvilket fungerede rigtig fint.

Vi have tilkøbt morgenmad, hvilket var en lækker stor buffet, hvor der var alt det man ville have.

Poolen var dejlig stor og der var masser af liggestole og derudover var loungen rigtig hyggelig at sidde i. Der var alle mulige slags stole og liggestole og maden var ganske fin.

Dog var der ret mange unge Englænder da vi boede der og de larmede en del.
Om natten spillede de hørt musik fra deres værelser og larmede på gangene når de kom hjem midt om natter/morgen. Derudover var de tofte dominerede nede ved poolen, da de ofte var i store grupper og larmede.

Personalet var heldigvis gode til at få dem til at tie stille, når vi ringede til receptionen om aften/natten og gjorde dem opmærksom på dette.

Generelt var personalet rigtig venlig og imødekommende.

Overordnet et fint hotel som ligge midt i Aiya Napa, men der var desværre noget larm både fra byen og hotellets gæster.

Kan klart anbefale det I forhold til prisen, men hvis man ikke er fest typerne, er der muligvis for meget larm

Vh
Jesper

  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Jesper A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες hos Napa Plaza Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. juli 2017
Google Oversæt

Dear Jesper A,

First of all let us thank you for choosing Napa Plaza Hotel for your stay. We are pleased to hear that you enjoyed our hotel, the food and the service and we look forward to welcoming you back in the near future. In regards to the noise, indeed we keep a lot effort to keep our customer satisfied and we do our best to control situations like this.
We are quite pleased to hear how happy you were with our location! There's nothing better than having a front row seat to all of the action and we're very fortunate that we're able to give our guests that experience.
We'd like to thank you again for sharing your feedback with us. Your comments will help us grow and become a better hotel.

Best Regards
Vera Kosma
Marketing Executive

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. juli 2017

Vi bookede dette hotel gennem Spies og deres beskrivelse om et renoveret i år 2014 gjorde at vi bookede en uges ferie. Da vi ankom blev vi straks tilbudt at få opgraderet vores værelse til et bedre og med større balkon. Det samme blev de andre gæster også og til en merpris på 25 euro pr. nat. Alle takkede nej tak.
Til vores store overraskelse fik vi et totalt nedslidt værelse (nr. 113) med gennem lagt seng. Denne værelse fløj var så beskidt på gangen og som i den tid vi var der aldrig blev rengjort. Totalt ødelagt uge med megen lidt søvn. SÅ BOOK ALDRIG DETTE HOTEL

  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, ursula og bjorn a
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Guest Relations Manager hos Napa Plaza Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. juli 2017
Google Oversæt

Dear ursula og bjorn a,

First of all, thank you for your time to write a review about Napa Plaza Hotel and for your comments about your stay at our hotel.

As we strive to ensure that our guest have a relaxing and enjoyable holiday with us, one of our initiatives is to offer all our guest an option to change their room upon arrival as not all room types are offered or available when they book via a booking engine or a travel agent. It has proven to be a very popular option and is very appreciated by our guests. We are sorry that you took it the wrong way.


We are sorry that we did not fulfill your expectations with regards to the room and the housekeeping of the hotel wing in which your hotel room is located. As our quality scores show, our guests are normally very happy with the standard of our rooms and the cleanliness and we have extremely few complaints. We wish you would have brought your disappointment to our attention to us or your tour operator / tour representative, as it would have given us the opportunity to look into the matter and to work on it to ensure the quality of stay for you as our guests. As a hotel, we could easily have offered you another room, which might have pleased you more. By not raising any concerns during your stay and giving us a bad review upon you return home, we have not been given any opportunity to turn a disappointment into a positive experience.

We sincerely wish that the situation would have been different.

With warm regards from sunny Ayia Napa,
Vera Kosma
Marketing Executive

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ayia Napa
0,4 km væk
Nestor Hotel
Nestor Hotel
Nr. 7 af 102 i Ayia Napa
858 anmeldelser
2,5 km væk
Nissi Beach Resort
Nissi Beach Resort
Nr. 9 af 102 i Ayia Napa
1.577 anmeldelser
1,2 km væk
Napa Mermaid Hotel and Suites
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,1 km væk
Adams Beach Hotel
Adams Beach Hotel
Nr. 25 af 102 i Ayia Napa
1.814 anmeldelser
0,8 km væk
Grecian Bay Hotel
Grecian Bay Hotel
Nr. 18 af 102 i Ayia Napa
774 anmeldelser
0,5 km væk
Faros Hotel
Faros Hotel
Nr. 6 af 102 i Ayia Napa
565 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Napa Plaza Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Napa Plaza Hotel

Adresse: 6 Nissi Avenue, Ayia Napa 5343, Cypern
Beliggenhed: Cypern > Famagusta District > Ayia Napa
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis parkering Restaurant Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Nr. 2 luksushotel i Ayia Napa
Nr. 5 romantisk hotel i Ayia Napa
Prisområde: 544 kr.-1.449 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Napa Plaza Hotel 4*
Antal værelser: 221
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Expedia, TripOnline SA, Hotels.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Napa Plaza Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Napa Plaza Ayia
Hotel Napa Plaza
Napa Plaza Hotel Cyprus

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering