Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (781)
Filtrer anmeldelser
781 resultater
Medlemsvurdering
639
115
22
3
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
639
115
22
3
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 781 anmeldelser
Anmeldt d. 6. august 2020

Meget lækkert hotel med en indbydende pool, lyse og godt indrettede lejligheder og service helt i top fra alle personalegrupper. Hotellet har stor morgenbuffet og ligger meget tæt på bargaden.

Det er et hotel kun for voksne, men vi oplevede to gange i løbet af vores ferie, at der var børn i poolen. Det var ikke et stort problem, men principielt er det forkert.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, 471annetteg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Georgios Poleos, Marketing hos Sunprime Ayia Napa Suites, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. august 2020
Google Oversæt

Dear 471annetteg,

Thank you for choosing Sunprime Ayia Napa Suites & Spa for your holidays in Cyprus. We would also like to thank you for taking the time to share your experience with us on Tripadvisor.

We are delighted to hear that our staff meet our guest's expectations and made you feel warm and welcome.It is so rewarding to hear that you had an enjoyable time here in our hotel.

We would like to clarify the issue with the children as mentioned above. Sunprime Ayia Napa Suites & Spa is an Adults only hotel but during the time of your visit we had to make an exception for two families for various reasons. We believe that the children did not cause any fuss or trouble to the other guests of the hotel. However, we apologise for any inconvenience this may have caused you.

Your valuable comments are much appreciated and we hope that we will have the opportunity to welcome you once again.

Kind Regards,
Management Team
Sunprime Ayia Napa Suites & Spa

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. oktober 2019

Vi ankom d. 16/9 til Cypern til dette dejlige hotel. Her skulle vi være i 2 uger, hvor vi havde en skøn og lækker ferie. Vi oplevede, at Flyselskabet Thomas Cook gik konkurs en uge efter vi ankom. Her må vi bare sige, at en af oplevelserne på vores ferie var Hotellets håndtering af den, på daværende tidspunkt, meget usikre situation. Vi tænkte - så får vi måske bare en længere ferie ;o) Og dem som skulle rejse hjem den mandag fik også en forlænget ferie... Det lyder alt sammen fint. Men vi hørte også om gæster der var "blevet sat på gaden" af de hoteller, de boede på - en forfærdelig situation for de berørte. Men sådan var det ikke på Sunprime - Hotellets ejer Georges - bød nødstedte indenfor og lod de gæster, der var strandet blive boende samt gav 30% på baren og restauranten. Ligeledes blev Borgmesteren af Ayia Napa indkaldt til, at tale med gæsterne på hotellet, hvor han fortalte, at Byen ville stå gæsterne bi og Hotel ejer Georges forsikrede, at ingen blev sat på gaden. En super empatisk beslutning uden øje for eget muligt tab pga. Thomas Cook's konkurs. Et Hotel og en ejer, der virkelig sætter sine gæsters ve og vel først.
Vi anbefaler dette Hotel på det varmeste og kommer gerne igen.
Mvh Jan og Inge

Dato for ophold: september 2019
    • Service
1  Tak, Rejselysten22
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. oktober 2019

Flot sted, beliggende i udkanten af Ayia Napa, rigtig gode værelser, god stor pool, god restaurant og hyggelig bar launge, vi rejser med Spies og vælger Sunprime så der ikke er nogen skrigende unger

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, FamilieJensen4300
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. oktober 2019 fra mobile enheder

Har ikke andet end godt at sige om stedet
Har nu været der en 7/8 gange
Der er ro på, der er rent, værelset er i orden, god service, folk er venlige og hjælp somme.
Polen lige den kolde side( det mest negative jeg kan komme på)
Morgenmads buffeten er et “must”

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Samdisen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. oktober 2019

Gode og velindrettede lejligheder som bliver rengjort hver dag til vores fulde tilfredshed. Restaurant og bar har et alsidigt udvalg til meget rimelige priser. Masser af liggestole ved poolen, så det er aldrig et problem at få plads. Meget venligt og hjælpsomt personale på stedet.

Værelsestip: Terrasse til lejligheder i stueplan er væsentlig større end altan til 1. sals lejligheder.
Dato for ophold: oktober 2019
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Peter L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser