“Spurgte om drikkepenge 😏”
Anmeldelse af Avra

Avra
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt 8. oktober 2023

Virkelig lækker mad - men ventetiden - her blev vi oplyst der ville gå ca 45 min men virkeligheden var 1,5 time ventetid!!
Og da vi bad om regningen spurgte servitricen om drikkepenge - mage til frækhed - vi sagde derfor nej og mørkere med det samme en virkelig kold vind!!!
Kommer her aldrig mere.

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, X1372EVmartinl
Anmeldelser (2.215)
Sprog
  • Flere sprog

10-14 af 2.216 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2023

Dejligt sted i centrum af Ayi napa, kan klart anbefale at prøve deres fiske meze. Stort udvalg på vinkortet, det eneste sted vi har set asti på vinkortet.

Dato for besøg: september 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, Anita G
Anmeldt 16. august 2023

Vi fik at vide at vi ville få en menu med forskellige små nationale retter, og får serveret omkring 15 retter (vi var 3 piger). Der var massere af mad og de tilbød at give resten som takeaway. Personalet var super søde, og gav os en fed oplevelse. - Maria

Dato for besøg: august 2023
Tak, Maria M
Anmeldt 8. august 2023 fra mobile enheder

Vi bestilte deres meze og det meget imødekommende personale havde godt fortalt at det var lidt af mange retter.
Men at vi fik 25 retter var vi ikke klar over.
Maden smagte fantastisk og man kan sige vi fik en kulinarisk gennemrejse gennem det cypriotiske køkken og vi kunne rulle mætte og tilfredse hjem til hotellet.
Og så kostede det kun 150 kr. pr. Person.
Største anbefaling herfra
Mvh. Charlotte ( Danmark)

Dato for besøg: august 2023
1  Tak, Coastal23944775919
Anmeldt 19. juli 2023 fra mobile enheder

Maden var fantastisk og personalet ligeledes! Jeg fik kylling på spyd med salat og pita på. Det kan varmt anbefales. Deres brød er hjemmebagt og en helt anden kvalitet, end hvad vi førhen har fået diverse steder på øen. 5 ud af 5 stjerner - og til en rigtig fin pris.

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Sofie F

Rejsende, der kiggede på Avra, kiggede også på

Ayia Napa, Famagusta District

Har du været i Avra? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering