Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Relaxing Resort”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa
Vurderet som nr. 5 ud af 8 hoteller i Palm Cove
Anmeldt 1. juni 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, TaraJDunn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.226)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

900-904 af 1.227 anmeldelser

Anmeldt 16. maj 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Accorhotels.com
Tak, Rogerbelvedere
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. maj 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ruth D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mike M, General Manager hos Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. maj 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. maj 2013
Google Oversæt

Værelsestip: I had read online to ask for a room away from the restaurant or away from the area where they hold w...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, GramyTnUSA
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mike M, General Manager hos Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. maj 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. maj 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Compare a couple and if you like a sleep in avoid the childrens pool.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, kpric1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Palm Cove
0,3 km væk
Alamanda Palm Cove by Lancemore
0,8 km væk
The Reef House Palm Cove - MGallery Collection
0,5 km væk
Mantra Amphora
Mantra Amphora
Nr. 6 af 8 i Palm Cove
1.386 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,8 km væk
Sarayi Boutique Hotel
Sarayi Boutique Hotel
Nr. 7 af 8 i Palm Cove
361 anmeldelser
3,1 km væk
Kewarra Beach Resort & Spa
Kewarra Beach Resort & Spa
Nr. 1 af 2 i Kewarra Beach
1.166 anmeldelser
35,5 km væk
Sheraton Grand Mirage Resort, Port Douglas
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa

Adresse: 5 Triton St, Palm Cove, Queensland 4879, Australien
Beliggenhed: Australien > Queensland > Cairns Region > Palm Cove
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 familiehotel i Palm Cove
Nr. 2 romantisk hotel i Palm Cove
Nr. 4 luksushotel i Palm Cove
Nr. 5 spahotel i Palm Cove
Nr. 5 hotel ved stranden i Palm Cove
Prisområde: 818 kr.-1.983 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa 5*
Antal værelser: 68
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Agoda, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Sea Temple Resort & Spa Palm Cove Hotel Palm Cove
Sea Temple Resort And Spa Palm Cove
Sea Temple Resort Palm Cove

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering