Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Birte L
Kongens Lyngby, Danmark

Optimalt sted at overnatte

Anmeldelse af Hotel Nysted Havn
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 14. jul. 2022fra mobile enheder
Vi fik værelse på første sal med udsigt over havnen: stort og lyst med gode senge. Samt kedel så man kunne lave te og kaffe. Morgenmaden var fin med alt hvad der skal være af dejlige nykogte og varme æg, yougurt og forskellige morgenbrød og diverse pålæg , juice, te og kaffe og hele tiden blev der fyldt op af det flinke personale.Desuden skal der altid te og kaffe parat om eftermiddagen, enten med chokolade eller wienerbrød.en meget venlig vært, der gjorde alt for at hjælpe os og gøre vores ophold rart. Kan varmt anbefales
Dato for ophold: juli 2022
Værelsestip: Vælg et værelse på første sal med havudsigt
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Nysted Strand Camping
  • eDreams
1.0 km fra Hotel Nysted Havn
Flot træ.
0.9 km fra Hotel Nysted Havn
Gratis wi-fi
vores pool midt i det grønne område
    2.5 km fra Hotel Nysted Havn
    Roomservice
      845 kr.
    10.1 km fra Hotel Nysted Havn
    Spielscheune zur Blauen Stunde
    Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
    38.4 km fra Hotel Nysted Havn
    • eDreams
    • Agoda.com
    10.8 km fra Hotel Nysted Havn
    Vis flere hoteller i Nysted
    Anmeldt d. 20. juni 2022

Lille hotel med 11 værelser og ok morgenmad.
    Gode senge.
    Kaffe og te på værelserne.
    Udsigten over vandet og havnen fra lille balkon.
    Gratis parkering.
    Ligger meget tæt på restaurant Ø, som er et besøg værd.
    Udmærket service.
    Kun mulighed for morgenmad.

Dato for ophold: juni 2022
      • Værelser
    Tak, jkte
    Anmeldt d. 5. maj 2021

Lyst - venligt - rent - god morgenmad - sødt værtspar - man føler sig velkommen.
    Badeprodukter - kaffe/the på værelset. Skøn udsigt og dejlig balkon med møbler/tæpper/puder. Vi dobler de 5 stjerner til 10.

Dato for ophold: maj 2021
      • Søvnkvalitet
      • Renlighed
    Tak, 535viviannb
    Anmeldt d. 4. maj 2021

Superhyggeligt, lyst og venligt lille hotel i bedårende Nysted. Pragtfuld udsigt over havnen og Ålholm Slot. Vi kommer meget gerne igen og har faktisk allerede booket plads til Middelalderfestival senere på året.

Værelsestip: Der var "ingen"trafik, så overalt var der helt stille og fredeligt
    Dato for ophold: april 2021
    Tak, 948klausa
    Anmeldt d. 26. februar 2021

Meget venlig ejer. Stort velfungerende værelse med dejligt badeværelse, og en fin udsigt over havnen, som kunne nydes fra en lille altan. Kan varmt anbefales som base til en ferie på Lolland. Vender gerne tilbage.

Dato for ophold: februar 2021
      • Renlighed
    Tak, Mads502
    Anmeldt d. 12. oktober 2020 fra mobile enheder

Gennemsnitlig sted uden noget særligt. Ok værelser og ok morgenmad.

Udsigten over vandet og havnen er dig ret fin.

Ligger meget tæt på restaurant ø, som er et besøg værd.

Udemærket service og kommunikation.

Dato for ophold: oktober 2020
    Rejsetype: Rejste med familie