Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (800)
Filtrer anmeldelser
800 resultater
Medlemsvurdering
724
31
31
9
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
724
31
31
9
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
40-45 af 800 anmeldelser
Anmeldt d. 28. januar 2020

To skønne dage på et hotel, hvor humøret, servicen, maden, værelset, massagen var i top, og selvom man fornemmer, at de ikke har arbejdet sammen så længe, så er der en fantastisk god stemning. Bestemt ikke sidste gang jeg har været her!

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste med venner
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 432evat
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. januar 2020

Mine forældre fik opholdet i julegave. Vi nød det fuldt ud med wellness, aftensmad og overdådig morgenbuffet. Nærværende og omsorgsfuld personale, både på hotel og i wellness. Det var vores 3. ophold og ikke sidste.

Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Stine H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. januar 2020

Dejligt roligt sted! God service og pragtfulde mad oplevelser.
Der er langt ( specielt i gråvejr) til Bandholm fra Holbæk, men vi gjorde en tur ud af det. Besøgte bl.a. Saxkøbing hotel, hvor vi fik friske torskebukser, uhm!
Bagefter en tur på Fuglsang Museum, hvor der netop var åbnet en Cobra Udstilling, alt i alt en dejlig dag.
Og som toppen på kransekagen, så en varm velkomst på Bandholm Hotel. Vi kommer igen, det er sikkert!!!!!

Dato for ophold: januar 2020
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, majkenthykier
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. januar 2020

En dag vi sent vil glemme. Personalet var næsten familier og utrolige imødekommende. Claus tog imod os til frokost og fik os til at føle os hjemme med det samme. Frokosten var en skøn oplevelse og stemningen hyggelig. Eftermiddagen var meget afslappende og rammerne kongelige. Til aften blev vi taget imod af Emma, Pernille og Mads. Sikker nogen skønne mennesker og varme. Der var på intet tidspunkt man følte sig overset selv om der var travlt. Masser af overskud fra hele personalet og smil hele aften. Så tak til Emma, Pernille, Mads, Claus og resten af personalet for en skøn fødselsdag. Vi ses igen.

Værelsestip: Number 1 kan varmt anbefaledes.
Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, AndersKondrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. januar 2020

Min hustru og jeg oplevede BH for første gang i årets første weekend. Fantastisk. Vidunderlig suite med lækkerier og champagne, fantastisk indrettet smagfuldt i romantisk stil, friske orkideer og blomster på værelset, middag med 7 retter, uovertruffen kvalitet, meget baseret på lokale fangster (fisk og skaldyr) og høst. Gavmild veltilpasset vinmenu med gode forklaringer fra vinkyper 'Mads', der i afslappet og med saglig stil fik en til at føle sig 'hjemme'. Enestående seng, En luksuriøs morgenbuffet med udsigt over vandet. Kan klart anbefales. Det gør ikke noget at kvalitet koster noget'. Vi havde nogle rigtig dejlige timer, og kommer gerne igen. 1½ time fra KBH.

Dato for ophold: januar 2020
Tak, jacobt239
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser