“God dansk kromand i hyggelige omgivelser”
Anmeldelse af Haarlev Kro

Haarlev Kro
Prisklasse: 119 kr. - 179 kr.
Køkkener: Fransk, Dansk, International
Velegnet til: Lokalt køkken
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken
Anmeldt 2. august 2021

Som tidligere rejsende håndværker har jeg spist over det ganske land fra hoteller til grillbarer.

Hårlev kro er hvad den giver sig ud for. Dansk mad, som vor mor troede hun lavede den.

Der er alle de traditionelle retter fra den velsmagende æggekage til den kæmpe weinersnitler. Og alt imellem.

Og der er rigeligt af den. Men man kan gudskelov altid få en doggybag.

Et håndværker 10 tal herfra.

Dato for besøg: august 2021
Tak, flemmingomelh
Sprog

Anmeldt 23. maj 2021 fra mobile enheder

Må så trække en del fra min anmeldelse.
Har I dag bestilt 9 portioner stegt flæsk til afhentning kl 1830.
Maden var klar 1855. Vi havde bestilt brun sovs til den ene portion. Det manglede. Der var heller ingen rødbeder. Derudover var 1/3 af flæsken ikke stegt tilstrækkelig.
Dog gode nye kartofler og god sovs.
Idag kun 2 stjerner.

Dato for besøg: maj 2021
Tak, michaeltC1540LF
Anmeldt 17. maj 2021

Maden på Restaurant Hårlev kro er super lækker og billig. Klart en anbefaling og deres personale er super søde

Dato for besøg: maj 2021
    • Mad
Tak, enyak2021
Anmeldt 27. januar 2021 fra mobile enheder

Pandemi-tider er også Takeaway tider.
Gode anbefalinger fik os til Hårlev Kro efter forudbestilt Wienerschnitzel.

God jævn mad, der er lavet med omhu og følelse. Og der er masser af den.

Super sød og nærværende betjening - både ved bestilling og afhentning.

Kan klart anbefales.

Dato for besøg: januar 2021
Tak, 528karstenj
Anmeldt 23. oktober 2020 fra mobile enheder

Vi havde hørt at Hårlev Kro skulle servere nogle gode wienerschnitzler og vi blev bestemt IKKE skuffet. Dejligt med et spisested der serverer god gammel dags mad og ikke gourmet, Her bliver man mæt.
Vi kommer bestemt igen.

Dato for besøg: oktober 2020
Tak, oz1idg

Rejsende, der kiggede på Haarlev Kro, kiggede også på

Har du været i Haarlev Kro? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering