Åben i dag: Lukket
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Fantastisk sted.

Havde ikke forventet det store men må sige jeg blev utroligt overrasket over hvor fantastisk et... læs mere

Anmeldt for 2 dage siden
Christian E
Turen værd

Fantastisk service og en spændende oplevelse med dyrene helt tæt på. Kan klart anbefales. Husk dog... læs mere

Anmeldt for 1 uge siden
sashalouiset
fra mobile enheder
Læs alle 166 anmeldelser

Anmeldt for 5 uger siden

Nu er det 5. gang jeg er i Krokodille Zoo på Falster. Hver gang jeg kommer der, er der nye og spændende områder og dyr. Og allerede i Påsken 2023 udvider de IGEN med en ny spændende hal, hvor der kommer helt nye dyr fra den store verden.
Virkelig spændende sted at besøge, især når det søde personale viser dyr frem, og fortæller sjove historier.
Kan virkelig anbefales, især sammen med børnene.

Tak, TommyOldwing
Anmeldt d. 20. februar 2023

jeg var i både dags og nat zoo, det var en helt fantaktisk oplevelse.

Så dejlig og imødekommende personale, klar til at svare på spørgsmål.

Vi glæder os meget til at se når de åbner deres nye tropehal til påske

Det var klart et besøg værd, og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer :)

Tak, 748kamillah
Anmeldt d. 17. februar 2023

Fantastisk sted med flotte dyr og super dygtigt personale.

Utroligt mange dyr i gode omgivelser både ude og inde.

Et besøg værd.

Tak, christinebN6001FJ
Anmeldt d. 19. august 2022 fra mobile enheder

En virkelig god oplevelse for hele familien der var i alderen 3-62 år
Alle de Krokodille arter der er i verden er repræsenteret i denne Zoo, og så var vi heldige at se Cuba Krokodille babyer
Meget hyggelig zoo hvor man selv kan medbringe sin egen madkurv
Personalet vi mødte var meget vidende og informative

Dato for oplevelse: juli 2022
Tak, Lise P
Anmeldt d. 17. august 2022 fra mobile enheder

Et superfedt sted. Dejlige og ordentlige forhold til dyrene, som er meget vigtigt for mig, hvis det skal være en fornøjelse at betragte dyrene i fangeskab.
... OG det var det Mange flotte og forskellige slags krokodiller, alligatorer, kaimaner med alt hvad der hører til. Vi kommer klart igen

Dato for oplevelse: august 2022
Tak, katamaildk