Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“3 retters aftenmenu til UG”

Restaurant Kastrup Strandpark
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Dansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Amager
Anmeldt 30. august 2020

Fejrede 18 års fødselsdag 11 personer med 3 retters aftenmenu.
Dejlig veltilberedt mad, vin og betjening.
God stemning i restauranten og behagelig opmærksom betjening.
Kronet med en lille spadseretur efter middagen på havnen en af de sidste sommeraftener kunne det ikke blive meget bedre.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Danmark_er_godt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (178)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 178 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020

Super ceasar salat i dejlige omgivelser. Venlig og imødekommende personale. Vi kommer helt sikkert tilbage igen.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Woom3480
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Jeg holdt min 60 års fødselsdag i selskabslokalerne. Skøn mad, rigtig god betjening og fantastiske omgivelser. Kan klart anbefales.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Larsdddd
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020

Lørdag den 13. Juni 2020
Bestiller takeaway og oplyser to gange på telefonen at jeg ikke må få kartofler, men vil så gerne have ekstra grøntsager i stedet for.
Min mand henter maden med om bord på båden. Jeg har fået kartofler, lidt ekstra grønt og min mand har som grønt fået to tynde asparges og et lille forårsløg.
Vi ringer og de beklager vi siger samtidig, at vi ikke gider at gå tilbage efter grøntsager.
Pludselig står de foran vores båd og har bragt de lækreste grøntsager med bl.a. fennikel og små gulerødder....mums det smagte godt.
To stjerner for fejllevering og mindst 2 stjerner op for super service og dejlig smag.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, Tine Lisberg, D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. maj 2020 fra mobile enheder

Super lækker mad i dejlige omgivelser. Alt var virkelig veltilberedt og smagte rigtig skønt! Personalet var søde, opmærksomme og hurtige

Dato for besøg: maj 2020
Tak, 130annika_
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Kastrup Strandpark, kiggede også på

Kastrup, Tårnby Kommune
København, Sjælland
 

Har du været i Restaurant Kastrup Strandpark? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering