Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Travel&Joy
Gentofte Kommune, Danmark

Skøn udsigt - gennemsnitlig morgenmad

3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 17. jan. 2025fra mobile enheder
Det gode:
-Dejlig beliggenhed ved vandet og fra vinduet kan man se fly all day. Det elsker jeg!
-Gode fitnessfaciliteter med døgnåbent.
-Jeg mødte udelukkende smilende og servicemindede personale overalt på hotellet
-Super kompetent personale i wellness afdeling og stor passion og god kvalitet i behandlingerne.

Plads til forbedring:
-Jeg følte jeg stod i kø, hver gang jeg skulle noget i receptionen eller restaurant.
Det kunne være en ide med et skilt ved “cafe - køleskabet” så man kan se priser og ej behøver at stå i kø for at betale. (dermed nedbringe kø og gøre det nemt for gæst) Der var blot et skilt med mobilepay.
-Det samme i restaurant som måske var underbemandene. Lobby bar lukket så alle skulle i restaurant. Op og stå i kø igen. Hvis man lavede en qr kode, hvor man selv kunne bestille sin take away samt endda betale. Så kunne dette også gøre det mere smidigt for alle.
-Det var en flot anrettet cæsarsalat men det bestod kun af et 1/2 salathoved i store blade som man selv måtte skære ud. Der lå lidt dressing på den øverste del. Resten af salaten smagte bare af salat og vand. Lidt kedelig fornemmelse.
-Jeg savnede laktosefri mælk og mere fokus på madallergier.
Dato for ophold: januar 2025
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede for 3 uger siden
Kære Bosa81.

Tak for din feedback! Jeg er glad for, at du havde en dejlig oplevelse med vores beliggenhed, fitnessfaciliteter og vores servicemindede personale. Det er fantastisk at høre, at du nød din tid i wellness-afdelingen, og at du satte pris på kvaliteten af behandlingerne.

Jeg er også meget taknemmelig for dine forslag til forbedringer. Vi har netop opdateret priserne i vores shop, som nu tydeligt fremgår, og vi har en QR-kode tilgængelig ved indtjekning, hvor vores gæster kan finde alle informationer, inklusive restaurantmenuen og priser Vi håber, dette vil gøre oplevelsen endnu lettere for vores gæster i fremtiden.
Jeg vil også give din feedback videre til vores køkkenchef angående cæsarsalaten og sørge for, at vi har fokus på at imødekomme særlige diætbehov, herunder laktosefri alternativer. Vi tilbyder allerede forskellige gluten- og laktosefri produkter i vores morgenmadsbuffet.

Tak igen for dine konstruktive kommentarer, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Front Office Manager
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
1.552 kr.
  • Strawberry Hotels
    1.910 kr.
    1.488 kr.
    1.675 kr.
0.6 km fra Scandic CPH Strandpark
Ved stranden
Barception = Bar + reception at the heart of the hotel.
1.405 kr.

• Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Reception Reception, Owner hos Scandic CPH Strandpark, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 25. december 2024 fra mobile enheder

Super flot og virkelig rart sted at være.
Værelset med dem flotteste udsigt mod vand og CPH lufthavn, hvor man kan se fly lette og lande.
Gode materialevalg, lige fra badeværelset til seng og møbler på værelset.
Et minus var dog morgenmaden. Flot buffet, men sejt brød, uvaskede grøntsager, uspiselige brunch pølser og ellers virker det som om det forskellige udvalg skal være så “fancy” at det ikke er noget man har lyst til at spise. Ærgerligt, for det trækker ned, da det altid er rart med en god morgenmad.
Parkering er tilgængelig, men til 25,- pr time og så koster det at køre ud og komme tilbage igen, da hotellet ligger udenfor byen = 300,- i parkering på under et døgn.
Vælger du så at lade bilen stå kan du parkerer i et døgn for 225,-

Dato for ophold: december 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, corneliah43
Reception Reception, Owner hos Scandic CPH Strandpark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. januar 2025

Kære Corneliah43.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Jeg sætter stor pris på, at du fremhæver vores dejlige værelser og den fantastiske udsigt mod vandet og lufthavnen – det er virkelig en unik oplevelse at se fly lette og lande fra vores hotellet.

Angående parkering: Vi tilbyder forskellige parkeringsmuligheder. Foran hotellet kan du bruge EasyPark eller Apcoa, mens vores parkeringskælder har de priser, du nævner. Vi er opmærksomme på, at parkeringsomkostningerne kan virke høje, men det skyldes vores beliggenhed tæt på lufthavnen. Vi arbejder løbende på at gøre informationen om parkeringsmuligheder mere tydelig for at lette oplevelsen for vores gæster.

Jeg er ked af at høre, at morgenmaden ikke levede op til dine forventninger. Vi får normalt ros for vores morgenmad, da vi ved det er en vigtig del af vores gæsters ophold. Jeg vil tage dine kommentarer om brødet og grøntsagerne.

Jeg håber, at du stadig havde et behageligt ophold, og mit team og jeg håber at kunne byde dig velkommen igen.

Med venlig hilsen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 21. november 2024

• Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Anmeldt d. 18. november 2024 fra mobile enheder

Der mangler jo et Spa bad. Skidt når det derfor man bestiller hos jer. Flotte værelser med udsigt i top. Lækker mad til aften, de kunne godt lave om når man ikke er til fisk. Parkering på hotellet er i overpris. Sødt personale der er hjælpsomme. Morgenmad var lækker,der kunne dog godt have været basser og T birkes..

Rejsetype: Rejste som par
Tak, kima587
Reception Reception, Owner hos Scandic CPH Strandpark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. december 2024

Kære Kima587,

Tak for din feedback. Jeg er glad for at høre, at du har haft et behageligt ophold hos os, og at du har haft glæde af både vores værelser med udsigt og den velsmagende aftenmenu. Det betyder meget for os at modtage dine rosende ord om vores hjælpsomme personale.

Jeg er ked af at høre, at vores wellness-område ikke levede op til dine forventninger. Selvom vi desværre ikke tilbyder et jacuzzi, har vi flere andre afslappende faciliteter, som jeg håber, kunne give en god oplevelse, herunder en pool, dampbad, stenbad og meget mere.

Jeg værdsætter også dine forslag vedrørende morgenmaden. Vi tilbyder et varieret udvalg, herunder hjemmelavede vafler, som mange af vores gæster nyder at tilberede selv, og jeg tager dine input med i overvejelserne for at gøre oplevelsen endnu bedre.

Endnu en gang tak for din feedback. Jeg ser frem til muligheden for at byde dig velkommen tilbage til Scandic CPH Strandpark.

Anmeldt d. 14. november 2024 fra mobile enheder

Stor skuffelse. Kedeligt brød, havde forvente noget hjemmebagt til den pris. Vandet splattet æggemasse skulle gøres ud for scrambled æg. Kedelig karton juice, havde forventet friskpresset til den pris. De to stjerner gives for udsigten.

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, bettinab720

Kære Bettina.

Først og fremmest tak fordi du har givet dig tid til at rate og anmelde os.

Vi er kede af at vi ikke har kunnet leve op til dine forventninger til vores brunch. Vi plejer at få meget ros for den så det gør os selvfølgelig kede af at høre
Jeg kan se at der er nogle ting som vi skal arbejde med og prøve at forbedre.
Vi vil håbe at du vil give os en chance en anden gang, så vi kan vise at vi er blevet bedre.