Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
160 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 11.12.22
Expedia.com
159 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 11.12.22
Trip.com
127 US$
Se tilbud
Hotels.com159 US$
Algotels
getaroom.com166 US$
Vis 16 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.662)
Filtrer anmeldelser
1.662 resultater
Medlemsvurdering
387
594
414
147
120
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
387
594
414
147
120
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.662 anmeldelser
Anmeldt d. 13. maj 2022

De står ikke inde for den aftalte pris, bliver lovet en pris telefonisk, og at der ville komme en bekræftigelse på mail, denne kom aldrig, dog en markant højere pris ved udcheckning og en meget meget ubehøvlet behandli g af den mandlige person som var på job

Dato for ophold: maj 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, jannyrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 18. marts 2022

værelserne er lidt slidte og har kendt bedre dage , men det ligger ok i forhold til lufthavnen.
Parkering lige udenfor.
Ind ud tjekning foregår hurtigt og personalet var venlige og serviceminded.
Kan bruges til en overnatning.

Dato for ophold: marts 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, mach66
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 9. november 2021

Vi skulle deltage i en familiefest på en restaurant i Kastrup havn. Da vi bor i Nordsjælland, valgte vi at tage en overnatning, da vi viste at vi ville få rigeligt at drikke.
Det var et dejligt ophold, med en meget udsøgt morgenmad, der manglede intet

Dato for ophold: november 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Finn P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 8. oktober 2021

Flot renoveret værelse med fed udsigt mod Sverige.
Fedt at kunne se flyene indflyve lufthavnen.
Morgenmaden var fin, som forventet med æg og bacon. Brød og pålæg. Kaffe i flere varianter. Juice, mælk, vand. Hvis man skal have en p-plads skal man komme tidligt og ikke forlade den igen. Hotellet administrere kun pladserne og sælger flere end man har. Vi fik pengene retur og måtte holde på gaden indtil kl. 7 hvor vi flyttede den.

Dato for ophold: oktober 2021
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
1  Tak, remusnielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 30. juli 2021 fra mobile enheder

Et af de værste hoteller jeg har boet på.
Vi skulle bo 2 mennesker på dobbelt værelse. Jeg ankom først, en time før check in og fik så af vide der ingen værelset var ledige endnu, hvilket var okay, selvom hotellet virkede meget tomt. Jeg tog ud i byen og kom tilbage et par timer senere, hvor jeg blev afvist at få vores værelse, da det var den anden der havde booket det. Men han ville først ankomme 4 timer senere og der mente receptionisten så helt ærligt at jeg skulle vente i receptionen i 4 timer, selvom jeg kunne fremvise ordrenummer og booking bekræftelse. Vi endte med at ham der bookede måtte sende en mail til hotellet med godkendelse på at jeg måtte checke ind først. Mest latterlige oplevelse og ikke et vilkår jeg efterfølgende har kunne læse på hotels.com. Værelset var gammelt, beskidt og lugtede forfærdeligt.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, 929lisel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser