Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig dårlig pizza. ”
Anmeldelse af Gorm's

Gorm's
nr. 56 af 70 Restauranter i Kastrup
Restaurantoplysninger
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Utrolig dårlig pizza. Ingen smag. 140kr for en pizza så forventer jeg også at den i det mindste smager godt. Men nej stor skuffelse.

Dato for besøg: januar 2020
1  Tak, Q16
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Gorms P, Gérant hos Gorm's, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. februar 2020

Hej,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Du må meget gerne kontakte os direkte på rebekka.eickstedt@ssp.dk, så vi kan høre nærmere, om hvad der gik galt.

Vi ser frem til at høre fra dig. Tusind tak for din tid!
Rebekka, Restaurantchef Gorms T3

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (380)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 381 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2020

Blev betjent af den sødeste flotteste smilende svenske pige ved kassen. Bestilte en pizza, men det skulle jeg ikke have gjort. Ingen smag, næsten ingen fyld og næsten sort da den var brændt på. Pris 177 for en cola og pizza !!!!!

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, X9484PZsimons
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Gorms P, Gérant hos Gorm's, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. februar 2020

Hej,
Jeg er ked af at høre, at kvaliteten af din mad ikke levede op til dine forventninger. Du må meget gerne kontakte mig direkte på rebekka.eickstedt@ssp.dk, så jeg kan høre nærmere, om din oplevelse.

Jeg ser frem til at høre fra dig. Tusind tak for din tid!
Rebekka, Restaurantchef Gorms T3

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. januar 2020 fra mobile enheder

Får en gorms hottie.
Pizzaen ser meget lækker ud.
Den ser frisk ud og den smager dejligt. Tynd bund, sprød skorpe, helt sikker friske råvarer.
Eneste minus er at dejen lige er lidt blød nogle steder.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, anjal567
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Gorms P, Gérant hos Gorm's, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. februar 2020

Kære Anja,


Mange tak for din fine anmeldelse! Vi sætter altid pris på feedback.
Vi håber at du også på en anden rejse, vil lægge vejen forbi en af vores 2 restauranter i lufthavnen.


De bedste hilsner
Simon, Restaurantchef
Gorms Pizza Terminal 2

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. december 2019 fra mobile enheder

Vi bestilte lakse salat og kyllinge pasta, begge dele var dyre over 100 kr. der var knapt nok laks i salaten og grøntsagerne var lige vel store. Pastaen smagte ikke af andet end pesto i olie. Ikke et sted jeg vil rekomendere.

Dato for besøg: december 2019
Tak, maria_hildur
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019

Det startede med, at stedets bestyrer forsøgte at snyde med regningen og beklagelsen udeblev selvfølgelig. Man må dog rose stedet for hurtig levering af 2 stk. pizzaer, hvor dejkanterne var brændte ellers var fyldet en våd masse med tykke osteklumper, lidt af et kunststykke - ville en klage hjælpe, formentlig ikke, da restaurationsvirksomheden oser af ligegyldighed og 'du kan bare spise et andet sted', hvilket vi sandelig også gør i fremtiden.

Dato for besøg: november 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Gladforatspise
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Gorm's, kiggede også på

Kastrup, Tårnby Kommune
Kastrup, Tårnby Kommune
 
Kastrup, Tårnby Kommune
 

Har du været i Gorm's? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering