Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Charlotte L

På alle måder god oplevelse

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 1. apr. 2022
2 gode dage med fantastisk mad og i skønne omgivelser.
Meget prof. lige fra første kontakt til afvikling. Fint mødelokale, dejlige værelser med hvad der skal være. Forplejning var helt i top. Vi kommer helt sikkert igen.
Dato for ophold: marts 2022
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
Velkommen til Ryethøjgård B&B
750 kr.
Book i dag til en god pris
    4.2 km fra KolleKolle Hotel og Konferencecenter
    1.802 kr.
      1.802 kr.
    5.3 km fra KolleKolle Hotel og Konferencecenter
    695 kr.
    Ingen gebyrer, bare gode tilbud
      6.1 km fra KolleKolle Hotel og Konferencecenter
      9.9 km fra KolleKolle Hotel og Konferencecenter
      Restaurant
      Vis flere hoteller i Værløse
      Anmeldt d. 16. januar 2020 fra mobile enheder

Havde desværre glemt min oplader til telefonen og IPad på værelset. Da jeg dagen efter ringede til hotellet fik jeg besked på “du må selv hente dine glemte ting”. Hotellet ville ikke sende den til mig.
      Langt under standart for konference hoteller i Danmark.
      Vil ikke anbefale KolleKolle

Dato for ophold: januar 2020
      1  Tak, mettef566
      KolleKolleDK, Direktør hos KolleKolle Hotel og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. februar 2020

Kære Mette,

Vi beklager meget den oplevelse du har haft. Vi har rigtig mange gæster der glemmer deres ejendele og derfor har vi også en procedure, hvor man via mobilePay kan betale for portoen ifm. forsendelsen. Jeg er ked af at du ikke har fået oplyst dette ved din henvendelse og på denne baggrund har vi gennemgået denne mulighed med alle medarbejdere igen, så vi sikrer at det ikke sker igen.

Mange hilsner
      Berit

Anmeldt d. 24. juli 2019 fra mobile enheder

Traditionel konferencehotel, som ligger i et smukt område, hvor der er mulighed for både gå- og løbeture.
      Værelserne er ok, men savner airconditioning på en varm dag - og nat.
      Fin restaurant og hurtig betjening i receptionen

Dato for ophold: juni 2019
      Tak, Fjepp
      KolleKolleDK, Digital Redaktør hos KolleKolle Hotel og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. september 2019

Kære Fjepp

Tak for dine flotte ord og hvor er det skønt, at du kan lide vores faciliteter og omkringliggende natur.

Vi har desværre ikke aircondition, da vi netop gerne vil passe på den skønne natur som omgiver os. At vi har fravalgt aircondition og generelt er påpasselig med den strøm vi bruger gør også, at vi er et Green Key certificeret konferencehotel.
      Håber det gav et lille indblik i vores fravalg af aircondition.

Mvh

Anmeldt d. 30. maj 2019 fra mobile enheder

Vi havde en 2-dages workshop, og såvel bestilling som afvikling var til vores tilfredshed.
      Værelserne er pæne og beliggenheden er formidabel.
      Alle måltider var lækre, morgen, frokost og aften.
      Her kommer jeg gerne igen

Dato for ophold: maj 2019
      Tak, jmolgaard
      KolleKolleDK, Digital Redaktør hos KolleKolle Hotel og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. juni 2019

Kære jmolgaard

Tak for dine pæne ord, hvor er vi glade for du fandt det hele tilfredsstillende.
      Vi håber, at kunne gentage succesen igen engang.

Dbh

Anmeldt d. 1. maj 2019

Vi har holdt fest på kollekolle. Rigtig gode lokaler, fantastisk mad og vi følte os trygge i hele processen, da personalet var meget imødekommende, opmærksomme og interesserede i at vi skulle få en god aften. Alle synes værelserne var fine og morgenmaden havde et godt udvalg.

Dato for ophold: april 2019
      • Rejsetype: Rejste med familie
        • Værelser
      Tak, 50dag
      KolleKolleDK, Digital Redaktør hos KolleKolle Hotel og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. maj 2019

Kære 50dag

Hvor er vi glade for at høre, at I har nydt jeres fest her hos os. Vi håber det gav jer nogle gode minder, og at vi må skabe lidt flere med jer igen engang.

De bedste hilsner

Anmeldt d. 9. marts 2019 fra mobile enheder

Pænt og rent hotel tæt på motorvejen. Hotellet er fint til forretningsophold, men uden den store charme, hverken inde eller udendørs. Aftensmaden var god til prisen, betjeningen var noget rutinepræget.

Dato for ophold: februar 2019
      Tak, 3susannef
      KolleKolleDK, Digital Redaktør hos KolleKolle Hotel og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. marts 2019

Kære Susanne

Tak for din anmeldelse, vi tager din bemærkning til eftertanke.
      Du ønskes en god weekend.

Dbh