Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Pierre B
Vejle, Danmark

Fint stille hotel

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 5. maj 2018
Kollekolle er nok primært beregnet til at fungere som konferencehotel, hvilket er meget tydeligt på indretningen og den geografiske placering.
Dog skal det siges, at selvom jeg ikke var der ifm. konference men i anden forretningsøjemed, var oplevelsen ganske glimrende.
Lige fra check-in til check-ud fungerede alting perfekt.
Værelserne er fine og rene og morgenbuffeten er super god.
Den omkringliggende natur indbyder til gåture.
Et par fine overnatninger.
Dato for ophold: maj 2018
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 1. jun. 2018
Kære Pierre,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af KolleKolle. Den er vi utrolig glade for.
Vi håber at kunne byde dig velkommen her på KolleKolle igen.

De bedste hilsner og på gensyn,

Digital vært hos KolleKolle
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Velkommen til Ryethøjgård B&B
Book i dag til en god pris
    4.2 km fra KolleKolle Hotel og Konferencecenter
      CPHGULC
      15.2 km fra KolleKolle Hotel og Konferencecenter
      Vis flere hoteller i Værløse
      Anmeldt d. 9. september 2017 fra mobile enheder

Det ligge tæt på Furesøen og midt i skoven
      Der er plads til mange gæster for mit værelse lå ret langt væk fra receptionen :D
      Personalet er mega søde og imødekommende og de sørgede f eks for en kop kaffe ved checkout, da jeg ikke havde tid til morgenmad.
      Morgenmaden er ellers super fin med fint udvalg, og især ostebordet gjorde indtryk.
      Vi var flere gange i baren og det gjorde de også godt med viden om produkterne de stod og skænkede op.
      Et super fint konference hotel der ligger lidt uden for alfavej, men det opvejes af den gode stemning der er på stedet. Værelserne er standard som de skal være og fine

Dato for ophold: september 2017
      Tak, steenv_13
      KolleKolleDK, Direktør hos KolleKolle Hotel og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. september 2017

Kære Steen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord :-)

Mange hilsner
      Berit

Indberet svar som upassende
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
      Anmeldt d. 10. august 2017

Da jeg kommer ind på kollekolle kan man se det oser af god service, der stod nogle rigtige søde folk bag disken og var klar til at hjælpe med det samme, jeg får hurtigt min nøgle udlevet og får at vide at hvad man skal havde den person som betjente mig, "gratis pool og fitness rum, bord tennis og bordfodbold i kælderen. det er lige noget der synger i mine øre.

Værelserne er fantastiske, gode senge, godt varmt vand i badet, dog et lille badeværelse og ikke noget sted at ligge sit tøj, så der skal blive i en kuffert eller skal man kunne hænge det på de få bøjler der er i skabet.
      Der er en smuk udsigt på nogle af værelserne.

Morgenmadsbuffeten er super lækker med alt hvad man kunne tænke sig, deres med i restaurant om aften er også super lækker, der er et godt udvalg og maden smager selvfølgelig godt.

Deres fitnessrum og poolen er i en god størrelse, dog skal man ikke være for mange i fitnessrummet afgangen, har dog ikke oplevet at man skulle vente.

Alt i alt syns jeg at kollekolle er et godt sted at overnatte, dog er der plads til en smuleforbedringer

Dato for ophold: august 2017
        • Værelser
        • Renlighed
      Tak, 653andreasn
      KolleKolleDK, Digital vært hos KolleKolle Hotel og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. august 2017

Kære Andreas,

Tusind tak for din virkelig flotte og udførlige anmeldelse af KolleKolle. Det glæder os, at du havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på at få disse tilbagemeldinger, så vi ved, hvad vores gæster godt kan lide og så vi kan blive ved med at give dem en god oplevelse.

Digital vært hos KolleKolle

Anmeldt d. 17. maj 2017

Jeg har været på et 3 dages møde med overnatning og fuld forplejning.

Værelset var udmærket. Sengen var god at ligge i og badeværelset vel indrettet. Det hele var rent og pænt.

Morgenmaden var rigtig god. Det samme var frokosten og middagen om aftenen. Vi fik vine til maden, der var rigtig gode og fint afstemt til maden.

Personalet var søde og imødekommende.

Værelsestip: Jeg vil anbefale værelse i stueplan ud mod parken. Det har en dør ud til en terrasse
      Dato for ophold: april 2017
        • Søvnkvalitet
        • Værelser
      Tak, Bente M
      Caroline_KolleKolle, Digital vært hos KolleKolle Hotel og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. maj 2017

Kære Bente,

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Det glæder os, at du havde en god oplevelse og vi håber at se dig igen en dag.

Rigtig god dag.

De bedste hilsner og på gensyn,

Caroline Hoeck

Anmeldt d. 28. april 2017

Dejligt hotel, der ligger i naturskønne omgivelser.
      Hotellets værelser er små, men rigtig hyggelige. Der er det, der skal være. Fine badeværelser, dog ret gamle og slidte brusehoveder - men altid dejligt varmt vand, og det, synes jeg, er super vigtigt :)
      Jeg er ikke begejstret for hotellets puder og dyner, så jeg har gerne mine egne med.
      Men hotellet har et fantastisk serviceniveau, og det råder bod på de små mangler. Jeg har været der alene og til konference, og personalet går på alle måder all in, for at man får en god oplevelse. Altid smilende.
      Morgenmaden er super lækker. Generelt rigtig lækker mad i restauranten.
      Skulle du få lyst til en gåtur i naturen omkring hotellet, kan du låne både paraply og gummistøvler, hvis det skulle være nødvendigt.
      Kan klart anbefales.

Dato for ophold: april 2017
        • Søvnkvalitet
        • Renlighed
      Tak, Jane V
      Caroline_KolleKolle, Digital vært hos KolleKolle Hotel og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. maj 2017

Kære Jane,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse af KolleKolle. Det glæder os at høre, at du har haft nogle gode oplevelser - både i forbindelse med vores servicemindede personale og vores gode køkken :-)

Det er altid dejligt at få disse tilbagemeldinger, så vi ved hvad vores gæster sætter pris på og hvad vi kan gøre bedre. Din kommentar mht. brusehovederne har jeg allerede bragt videre og det er noget, vi vil se på. Dertil kan jeg med stor fornøjelse fortælle dig, at vi i fredags (dagen efter din anmeldelse) fik nye, skønne hovedpuder. Dem skal du glæde dig til at prøve :-) Dynen er lidt en smagssag, så dem kommer vi ikke til at skifte ud foreløbig, men vi er glade for at du til trods for vores dyner stadig er glad for at komme på KolleKolle :-)

Igen, tak for din virkelig flotte anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i fremtiden.

Anmeldt d. 14. februar 2017 fra mobile enheder

Havnede her ved et tilfælde. Den kro jeg var booket ind på havde overbooket værelserne, så de spurgte pænt om jeg var interesseret i at flytte hotel. Det var jeg selvfølgelig.
      Ankom sent om aftenen og forlod stedet igen før solen for alvor havde oplyst omgivelserne. God modtagelse i receptionen og et super fint værelse. Neget bedre end det jeg skulle havde været på. Det eneste problem for mig var den syntetiske dyne og pude. Det var ikke lige noget jeg blev forelsket i. Desværre kom jeg for sent op til at nå morgenmaden, som jeg ellers havde set frem til. Jeg er overbevist om at de har super morgenmad i gode rammer med udsigt til skov/sø.
      Super venligt personale ved udtjækning. Ville gerne overnatte her igen og have tid til morgenmaden!

Dato for ophold: februar 2017
      Tak, ronnien294
      Caroline_KolleKolle, Digital vært hos KolleKolle Hotel og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. februar 2017

Kære R.N.,

Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse af dit besøg her på KolleKolle. Det glæder os at du havde en god oplevelse - både i forbindelse med personalet og værelset. Hvor er det ærgerligt, at du ikke nåede morgenmaden. Den er virkelig god og vi får ofte rigtig god feedback fra vores morgenmadsgæster. Den må du prøve næste gang :-)

Med hensyn til sengetøjet kan jeg fortælle, at det består af bomuld samt noget polyester for at det ikke skal krølle for meget og for at det er nemt at rulle. Vi oplever engang i mellem, at der er noget af sengetøjet, der kommer for meget stivelse i og dermed desværre bliver for stift og faktisk ubehageligt at sove i. Vi er i dialog med vaskeriet omkring dette og vi sørger for så vidt muligt for altid at sortere det fra, men engang imellem kan der være noget der smutter. Hvis du skulle opleve det igen under et andet besøg, må du meget gerne gøre vores medarbejder i receptionen opmærksom på det, så vi kan give dig noget blødere sengetøj med det samme :-)

Du skal have tak for at gøre opmærksom på det samt tak for din rigtig fine anmeldelse.

Vi ser frem til at se dig igen.