Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost”
Anmeldelse af Café Kaffeblomst

Café Kaffeblomst
Restaurantoplysninger
Anmeldt 11. december 2022 fra mobile enheder

Det er det dårligste smørrebrød vi nogensinde har fået til prisen. Vi spiste 2 x fiskefilet og 2 x æg med sild, samt drikkevarer. Samlet pris 630 kr.
Fiskefileten var så lille at den ikke dækkede brødet og sildemaden havde været på køl så længe at rugbrødet var blevet tørt..

Dato for besøg: december 2022
Tak, 513kss
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (22)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 22 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2022

Cafeen ligger i et butikscenter i Espergærde og er 'varmt' indrette og meget hyggelig. Efter at have shoppet blev vi sultne og besøgte dette sted for første - men ikke sidste
gang . Meget fin service

Dato for besøg: juli 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Steen Withen N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 fra mobile enheder

Personalet var meget imødekommende. Vi bestilte 2 stjerneskud, med dressing ved siden af, hvilket blev imødekommet. Men der var ikke meget stjerneskud over det. Der var ingen asparges eller kaviar, bare lidt rejer og dild. I øvrigt fik min kæreste 2 lidt brændte fisk og jeg en,. Da jeg påpegede det,fik jeg at vide at min var dobbelt så stor, hvilket ikke var sandt. I øvrigt havde hun sagt inden, at vi fik 2 fiskefileter, da der ikke var flere dampede. Hvilket var fint for os. I virkeligheden fik vi jo bare fiskefilet med rejer, som på menukortet er til en anden pris.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, 373karinan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021

Møgbeskidt café. Støv og gamle madrester under borde og stole. Fedtede borde og beskidte gamle møbler.
Elendig service og elendig trist mad.
Alkoholiserede ejere der sidder og drikker og råber som på et værtshus.....

Dato for besøg: juni 2021
Tak, 717helleb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 17. december 2020

Dårlig oplevelse med chefer samt personale. Dårlig mad og kold tynd kaffe. Vi anbefaler bestemt ikke!

Dato for besøg: august 2020
2  Tak, amandabN7086HW
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Café Kaffeblomst, kiggede også på

Helsingør, Helsingør Kommune
Humlebæk, Fredensborg Kommune
 
Humlebæk, Fredensborg Kommune
Espergærde, Helsingør Kommune
 

Har du været i Café Kaffeblomst? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.