Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et dejligt nede-på-jorden sted”
Anmeldelse af Hårbølle Havne Høker

Hårbølle Havne Høker
Prisklasse: 8 $ - 13 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 3. juli 2020 fra mobile enheder

Et dejligt nede-på-jorden sted i Hårbølle Havn (meget lille havn). Her sidder man på pallemøbler ved havnekajen omkranset af de gamle fiskerhuse og får sig en god kop kaffe og en Hansen is. Dejlig lille kaffe oase.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Lilo1970
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 15 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2019 fra mobile enheder

Hyggelig bar med dejlige drinks. Det var levende musik og mange mennesker. De lukker lidt tidlig kl 21 om lørdagen. Men det kan absolut anbefales.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, monicai499
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 fra mobile enheder

Det var fantastisk at opleve stemningen omkring Hårbølle Havne Høker da vi i sommeren 2019 lå i hårbølle havn. Blandingen af hipsteren der lige svingede forbi i sin klassiske sportsvogn til en kaffe, den lokale karakter der sad med sin harmonika og små grupper der sad mageligt henslængt med en drink eller lidt mad, gav bare en fuldendt atmosfære af ro og harmoni.
Vi fik lækre sandwich og smil til aftensmad.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, JensbygumToft
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019 fra mobile enheder

Møns hyggeligste cafe. God kaffe, unik atmosfære, lækre sandwich, is og kage. Kan særligt anbefale iskaffen.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, 828henrietter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019 fra mobile enheder

Vi var forbi og købte en god kop eftermiddagskaffe samtidig med at vi nød den hyggelig og afslappede stemning der er i cafeen og på havnen.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, 501linel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Hårbølle Havne Høker, kiggede også på

Askeby, Vordingborg Kommune
Askeby, Vordingborg Kommune
 

Har du været i Hårbølle Havne Høker? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering