“Langt fra okay”
Anmeldelse af Iskutteren Kalvehave

Iskutteren Kalvehave
Restaurantoplysninger
Anmeldt 31. juli 2023

Der render en gut med viskestykke på sig, i buksekanten, og tører sved af i, derefter rører han ved isvaflerne, jeg syntes bestemt det ulækkert

Tak, Lasse L
Sprog

Anmeldt 19. juli 2023

Lille hyggelig cafe med udsigt over havnen, god smagfuld mad.
Fik clubsandwich og nuggets mee pomfritter

• Mad
Tak, Nina Maria H
Anmeldt 16. juli 2023

Supervenlig og imødekommende betjening. Selvom der var travlt blev alle kunder passet og vi blev mødt af smil.
Da der faldt lidt ro over det hele, kom de også over og tilbød vand til vores hund. Vi var ikke helt klar til at rejse os, da de lukkede. Men vi sad udenfor og vi fik at vide, at vi blot kunne blive siddende og gøre os det hyggeligt, selvom de lukkede.
Vi kommer helt sikkert igen :-)

• Mad
Tak, PiaO96
Anmeldt 14. august 2022

Længe skal man lede efter denne opførelse. Kommer ind og spørger efter frikadeller og kartoffelsalat. Vi har ingen kartoffelsalat i dag. Kan jeg så få pomfritter, ja det kan du, har i kartoffelbåde? Nej. Så tager jeg pomfritter. Har i Carlsberg? nej maskinen er gået i stykker, så du kan kun få Tuborg cla, men er du sikker på du overhoved vil spise her??? Ja ellers stod jeg jo ikke her. Jeg syntes du skal finde et andet sted. Hvorfor det? Fordi du hele tiden vil have noget andet end det vi har. Derefter gik jeg og gav hende fingeren. Hendes mand løb så ud og overfaldt mig verbalt og truede mig. Så aldrig mere der.

Dato for besøg: august 2022
Tak, HNKx2
Anmeldt 11. august 2022

Perfekt placering og stor kundesøgning, men tydeligt at betjeningen ikke kan følge med og generelt ikke magter opgaven. Den mad der, efter urimelig lang ventetid, kommer ud af køkkenet er af ganske lav kvalitet og kan slet ikke retfærdiggøre prisniveauet - find et andet sted at spise. Her skal du nøjes med at købe en is

Dato for besøg: august 2022
2  Tak, frederikb815

Har du været i Iskutteren Kalvehave? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering