Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Skønt familievenligt sted

Super dejligt sted, med masser af ting at opleve for mindre børn især. Ikke større end børnene selv... læs mere

Anmeldt for 3 dage siden
Y5278BTjanec
,
Århus, Danmark
fra mobile enheder
Dejlig dag som gæst i Sommerland Sj.

Vi to bedsteforældre var med børnebørn en pige på 5 og dreng på næsten 3 år og deres forældre med... læs mere

Anmeldt for 3 uger siden
703nielsr
,
Holbæk, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 224 anmeldelser
  
Anmeldelser (224)
Filtrer anmeldelser
224 resultater
Medlemsvurdering
92
73
34
11
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
92
73
34
11
14
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
8-13 af 224 anmeldelser
Anmeldt d. 7. august 2021

Der er rent og pænt over det hele. Forlystelserne er så alle alder kan blive tilgode set. Dejlig meget plads, selv om der var mange mennesker ( højsæson ) . Rigtig fint badelands område, og igen område til både store og små. Fine cafe områder, ikke voldsomt dyrt.

Dato for oplevelse: august 2021
Tak, Maj-Britt H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. august 2021 fra mobile enheder

Der er altid plads at finde i sommerland selvom der er mange mennesker. Der er forlystelser for alle i familien. Personalet virker imødekommende og venlige.
Det er synd, at store attraktioner som vandland først åbner kl.12 og lukker igen kl.18. Parken burde være i stand til at holde åbent frem til kl.20 - det ville være ideelt, især hvis man har booket en hytte.
De nye hyggehytter er ok, men udstyret i hytterne er af meget lav kvalitet. Det føles som om man bor i en skurvogn, og at man kan se kloakrørene osv. udenfor er ikke lækkert.
Priserne på is og pizza er dog alt for dyrt, synes jeg. (39,-kr. for den mindste softice til børn). Dog er de små lokale kaffevogne et hit - de findes som regel flere steder ved forlystelserne. Markant bedre produkter og service end ved de få boder som har åbent.
Sommerland er et besøg værd, også selvom åbningstiderne ikke er ret lange.

Dato for oplevelse: august 2021
Tak, carstenb397
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. august 2021

Personalet er meget hjælpsomme og imødekommende

Haven er smuk med beplantning der er fin velholdt - massere af bord/bænkesæt og mulighed for at “slå sig ned i det grønne”

Gode forlystelser til børn under 11.

Hyggeligt med mulighed for overnatning.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, heidilB6903FN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. juli 2021

Sommerlandet er helt sikkert fint hvis børnene er max 10 - det var vores så ikke.
Da vi havde været en tur derovre fra 14-18 om tirsdagen og en tur i badelandet onsdag var vore to teenagere helt færdige med stedet.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, Connector206208
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. juli 2021 fra mobile enheder

Stort og grønt område med god plads til picnic mv. Desværre er der få forlystelser og de fleste er meget gamle. Vandlandet er også lidt kedeligt og lidt beskidt. Fint sted til de helt små - men meget lidt for de større børn.

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, Divad1974
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser