Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 20.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
En fed oplevelse

Et besøg værd, en kæmpe anbefaling her fra. Det var så sjovt og alle kunne være med. Man kan... læs mere

Anmeldt for 4 uger siden
lineplenge
,
København, Danmark
fra mobile enheder
Go bounce med familien

Lille Familie 👪 på tur i deres go bounce! En ting at det er fedt at prøve grænser med højder i et... læs mere

Anmeldt d. 20. oktober 2019
MXavier91
,
Næstved, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 36 anmeldelser
  
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Medlemsvurdering
20
12
1
2
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
20
12
1
2
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 36 anmeldelser
Anmeldt d. 20. oktober 2019 fra mobile enheder

Lille Familie på tur i deres go bounce!

En ting at det er fedt at prøve grænser med højder i et sikkert miljø, noget andet er en mega trampolin hvor du kan hoppe rundt sammen med ungerne. Det jeg blandt andet godt kan lide er at de har lavet små stationer hvor man kan lave klodsmajor lære at binde knop, m.m

Det er ikke tilladt at spise sin medbragte mad ved selve go high

Men de har dog været så søde at lave et picnik område hvor man kan medbringe sit eget.

Der er mulighed for at låse pung og nøgler inde, toilet, og købe sig lidt lækkert

Dato for oplevelse: oktober 2019
Tak, MXavier91
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Birgitte D, Ejer hos Klatrepark Kragerup Go High, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. marts 2020

Kære MXavier91

Bedre sent end aldrig, tusind tak for jeres anmelde her på tripadvisor.

Det glæder mig at I nød vores nye trampolinpark Kragerup Go Bounce.

Det vil glæde os at byde jer velkommen i aktivitetsparken igen i år.

Mange gode hilsner
Birgitte Dinesen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. september 2019 fra mobile enheder

Et firma arrangement var forlagt til Kragerup gods' omgivelser.
Først var der arrangeret "fodbold golf" (18 huller, hvor man i st.f. golfkøller, sparker til en fodbold).

Dernæst var det tid til "Go Bounce", en trampolinbane i træerne, man kan fjolle rundt på.

4-5 fra gruppen fik mulighed for også at prøve "frit fald extreme" fra een af trætoppene...

Til sidst var der grillbuffet under åben himmel med salater og grillkød ad lubitum (kylling, spareribs og rødt kød fra deres eget højlandskvæg).
Maden blev tilbered over gasgrill, imens vi ventede i skovens dybe, stille ro ved det tændt lejrbål, og var sindssygt veltilberedt, - krydret og velsmagende!
Til dessert fik vi udleveret langskaftede pander, så vi selv kunne lave pandekager over bålet. (Tilbehør :Sukker, syltetøj og Nutella).
Hele aftenen havde vi "fri bar" i øl, vand og vin, og der var mere end rigeligt!
Hen på aftenen kom der yderligere kaffe og noget nøddeknas.
Alt i alt en fantastisk oplevelse i den smukkeste Park omkring godset, hvor alt er vedligeholdt, og hvor de unge mennesker er superhjælpsomme og særdeles servicemindede!
Kuvertprisen for alt dette, kan måske synes en smule i den høje ende (kr. 1.200), men det var absolut hver eneste krone værd!

Dato for oplevelse: september 2019
Tak, RPK4200
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Birgitte D, Ejer hos Klatrepark Kragerup Go High, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. marts 2020

Kære RPK
Tusind tak for din gode feed back på jeres firmaarrangement i september. Det glæder mig at I havde det sjovt og nød jeres arrangement og Godskokkenes mad.
Nu åbner vi snart for en ny sæson i vores Aktivitetspark i skoven og det vil glæde mig at byde jer velkommen til Kragerup igen.

Mange gode hilsner
Birgitte Dinesen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. september 2019 fra mobile enheder

Kragerup go high byder på mange forskellige klatrebaner af forskellige sværhedsgrader så alle kan være med. Det er dog lidt hård, man får pulsen op og sveden frem. Men det er super sjovt.

Dato for oplevelse: september 2019
Tak, Aresteen123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
dennisdK1573KH, Chef  hos Klatrepark Kragerup Go High, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. september 2019

Tusind tak for din feedback på vores klatrepark!

Hvis du næste gang vil have pulsen endnu højere op vil jeg anbefale et par runder i vores nye trampolinpark i træerne - Go Bounce.

På gensyn!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juli 2019

Virkelig sjovt, udfordrende og proffessionelt sted. Personalet er virkelig søde og hjælpsomme. Alt fungerede som det skulle, og vi endte med at være der i næsten 6 timer - kunne godt have fortsat :-D Vi var en voksen og to drenge på 12.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, KatrineAM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Birgitte D, Ejer hos Klatrepark Kragerup Go High, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. juli 2019

Kære Katrine
Dejligt I havde det sjovt og blev udfordret i vores klatrepark og godt at høre at I blev godt hjulpet af vores Eventteam i skoven. Vi håber at få lov at byde jer velkommen igen en anden gang.
Mange gode hilsner
Birgitte Dinesen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. juni 2019

Helt fantastisk oplevelse. Fantastisk personale, super super professionelt. Kan kun anbefales! Kommer ihvertfald 100 % igen

Dato for oplevelse: juni 2019
Tak, Sara Julie K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Birgitte D, Ejer hos Klatrepark Kragerup Go High, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. marts 2020

Kære Sara

Bedre sent end aldrig, tusind tak for jeres anmelde her på tripadvisor.

Det glæder mig at du havde det sjovt i vores aktivitetspark på Kragerup Gods.

Det glæder os at byde dig velkommen til en ny sæson, hvor vi åbner Go High 4. april med bla Go High by night med knæklys.

Mange gode hilsner
Birgitte Dinesen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser