Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sannah M

Perfekt oplevelse

Anmeldelse af Kragerup Gods
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 30. aug. 2024
Virkelig dejligt sted med ren nydelse og super dejlige værelser. Vi fik fem retter med vinmenu, og hele opholdet var tip top. Alt er i orden, og hvis ikke det er, så ordner de det med det samme. Bedre service findes ikke. Der bliver kredset om dig.
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Birgitte Dinesen, Ejer hos Kragerup Gods, svarede på denne anmeldelse
Svarede 3. sep. 2024
Kære Sannah
Tusind tak for jeres besøg på Kragerup, det glæder os at I havde en 5-stjernet oplevelse og nød jeres ophold til fulde. Dejligt at vores søde personale indfriede jeres forventninger til god service.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.
Regitze & Birgitte Dinesen
& familien Kragerup
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
32.3 km fra Kragerup Gods
26.6 km fra Kragerup Gods
31.1 km fra Kragerup Gods
Gratis wi-fi
Blev mødt at disse hyggelige bålfade
15.9 km fra Kragerup Gods
Anmeldt d. 21. august 2024

Vi havde en skøn dag på Kragerup Gods
Hvor vi var til Herregårds dag med fortælling / rundvisning
Med Birgitte Dinesen
Meget lækkert ankomst med signatur Kage og kaffe🇩🇰☕️🌟
Vi kommer helt sikkert igen
Det er. 3 vores 3. Besøg
Tænker jeg vil deltage i yoga / spa dag
Næste gang 🇩🇰🌟

Tak, Annette B
Birgitte Dinesen, Ejer hos Kragerup Gods, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. september 2024

Kære Annette
Tusind tak for besøget til Herregårdens dag, det glæder mig du nød vores kage og kaffe samt mit efterfølgende foredrag.
Vi vil glæde os til en dag at byde jer velkommen for 4.gang.
Birgitte Dinesen

Anmeldt d. 10. august 2024 fra mobile enheder

Kragerup gods får pulsen til at falde i det sekund du drejer af fra hovedvejen og kører ind mod godset! Lokationen, roen, personalet, maden, det hele er en udsøgt fornøjelse. Jeg har besøgt stedet flere gange i forbindelse med arbejde og vælger med glæde stedet igen.

Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Jonasjakbsn
Birgitte Dinesen, Ejer hos Kragerup Gods, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. august 2024

Kære Jonas
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at du har nydt dit ophold og fået dine forventninger indfriet... at du har nydt vores omgivelser, roen og maden serveret af vores søde personale.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang du kommer på besøg.
mange gode hilsner

Anmeldt d. 8. august 2024 fra mobile enheder

Vi var afsted på familieophold med to børn på 2 og 5, og havde et rigtig fedt ophold. Der var masser af aktiviteter som var sjove for både os og børnene, en rigtig god stemning og sødt og børnevenligt personale og tjenere hele vejen rundt. Kan klart anbefales.

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, tanjakrawack

Kære Tanja
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at I havde et dejligt ophold med jeres børn. Fedt at I besøgte vores aktivitetspark og havde nogle gode oplevelser der og nød vores omgivelser, den gode stemning og at vores søde personale indfriede jeres forventninger.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Anmeldt d. 8. august 2024

Kragerup gods har for os været en helt særlig oplevelse. Vi har efterhånden været på en del slots- og herregårdsophold og må sige at dette ophold straks placeres i vores top 3. virkelig flot og velholdt sted, smuk og meget velholdt have. Vi havde valgt et deluxe værelse i hovedhuset, som var et stort og meget smukt værelse. der serveres utrolig lækker morgenmad og absolut delikat middag. Vi var her 2 dage på en deal, hvor personalet var opmærksomme på dette og udskiftede middagen på dag 2. Desværre var forretten på 2. dagen tartar, hvilket for mange er en stor delikatesse, men for os er noget vi gerne vil udenom. med et stort smil, ændrede tjeneren straks dette til en fiske forret, hvilket siger noget om stedet og dets måde at skabe en særlig oplevelse og fornemmelse af forkælelse for os som gæster. eneste minus er, at deres senge er så gode at ligge i, at vores egen hjemme nu må udskiftes 😂

Vi har kun godt at sige om Kragerup gods og kommer helt sikkert tilbage ❤️

1  Tak, Helle S
Birgitte Dinesen, Ejer hos Kragerup Gods, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. august 2024

Kære Helle
Tusind tak for besøget på Kragerup Gods, det glæder os at I nød jeres ophold og at vi indfriede jeres forventninger. Dejligt at I nød vores omgivelser, et af vores eksklusive værelser i hovedbygningen, vores mad og ikke mindst følte jer mødt og forkælet.
Vi vil glæde os til at byde jer velkommen igen en anden gang.
Mange gode sommerhilsner

Anmeldt d. 7. august 2024 fra mobile enheder

Havde en hel fantastisk oplevelse på Kregerup Gods i anledning af en 75 års fødselsdag. Lige fra den første kontakt ved bookning af ophold til vi skulle forlade stedet. En eminent stab sørgede for at alt var perfekt til fejringen af fødselsdagen. Nem check-in for alle 8. Perfekt med kaffe og lækre kager da vi kom. En dejlig tre retters menu om afteneni Blixen. Og vi blev meget vilde med deres Pinot Noir fra Napa Valley, Edgy Eyes. Dejlig service under middagen, også selvom der skete en lille svipser med tilbehør.
Dagen efter valgte 5 af 8 GoHigh. Det var et kæmpehit. Vi brugte 6 timer derude, inkl. en meget perfekt introduktion til hvordan man skal komme frem etc. Under de kommende timer så vi instruktører køre rundt for at sikre at aktvar ok, så flot. Stor ros til dem alle.
Festmiddag med fem retter fik vi udendørs i en skøn aften. Ogvores fantastiske tjener, Ronja, var her der og alle vegne. Og utroligt vidende om vores menu samt vine. Samtidigt meget imødekommende.
Tak Ronja❤️

Morgenmaden er simpelthen bare lækker, der er hjemme ag i alle afskygninger, som bare smager vildt godt. Når vejret så er så godt at den kan nydes i urtehaven er bare fantastisk.

Tak til alle for det PERFEKTE ophold.

bedste hilsner
Fam. Lauritzen med flere.

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, kla203
Birgitte Dinesen, Ejer hos Kragerup Gods, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. august 2024

Kære familien Lauritzen
Tusind tak for besøget på Kragerup Gods. Det glæder os at I havde så mange gode oplevelser i forbindelse med jeres 75 års fødselsdagsfejring. At I nød maden, vinen, besøget i vores aktivitetspark og ikke mindst fik indfriet jeres forventninger til god service af vores søde medarbejdere.
Vi glæder os til at byde jer på nye oplevelser en anden gang.
Kragerup Gods