Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Shila D

Fantatisk smukt sted, med mange forskellige oplevelser, det er for alle store som små. Der er tænkt på alt.

Anmeldelse af Kragerup Gods
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 1. jul. 2024fra mobile enheder
Smukke natur omgivelser, nemt at komme til, service helt i top, modtagelse, bestilling personalet søde og venlige, kan sit omkring maden. Godsejer går rundt og snakker med alle, rigtig god egenskab, til at få alle til at føle sig velkommen og værdsat.
Helt igennem en smuk oplevelse.
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Birgitte Dinesen, Ejer hos Kragerup Gods, svarede på denne anmeldelse
Svarede 8. jul. 2024
Kære Shila
Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at du nød dit ophold og følte dig hjemme. Det har jo været Regitze’s og mit hjem så det er dejligt at gå rundt og hilse på og tale med vores gæster når der er tid.
Vi håber vi får lov at byde dig velkommen igen en anden gang.
& hele familien Kragerup
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
      933 kr.
    13.6 km fra Kragerup Gods
    Vis flere hoteller i Ruds Vedby
    Anmeldt d. 22. juni 2024

Var ifm vores firma på ophold på Kragerup og alt spillede bare 100%. Værelserne og omgivelserne så smukke. Maden perfekt. Konference rummet og teknik super. Planlagt aktivitet så sjovt og godt tilrettelagt. Men det bedste var personalet. Alle var så serviceminded og imødekommende. Om det var udendørs eller indendørs personale, alle spurgte med oprigtig interesse om alt var ok og om vi havde et godt/sjovt ophold

• Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, Lene P
    Birgitte Dinesen, Ejer hos Kragerup Gods, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juni 2024

Kære Lene
    Tusind tak for besøget hos os på Kragerup. Vi er så glade for at høre at I havde et godt konferenceophold med sjove teambuildinaktiviteter.
    Dejligt I nød vores gode mad og søde personale.
    Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Anmeldt d. 14. juni 2024

Fantastiske omgivelser og god betjening alle vegne
    Gourmet middagen bød på kulinariske oplevelser men hvorfor bitte bitte små retter efter en hel dag med fysiske oplevelser en meget lille halv mundfuld fisk til forret men så forventer man at “ oksestegen” i det mindste fulder lidt mere men ak en lille bitte klat kød hvoraf nogle slet ikke var møre
    Hvorfor ?
    Prisen fejlede ikke noget det var rasende dyrt
    Den prøver vi ikke igen selvom den var “naturlig” opdrættet
    Køb dog noget ordentligt kød og server en ret der passer til almindelige mennesker

Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, Frede D
    Birgitte Dinesen, Ejer hos Kragerup Gods, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. juni 2024

Kære Frederik
    Tak for besøget på Kragerup, det glæder os I nød vores omgivelser og gode betjening.
    Tak for din konstruktive kritik ifht portionsstørrelser i Restaurant Blixen. Ihukommende I havde været aktive hele dagen tager vi kritikken til os og vores køkkenchef har lovet at se på sagen.
    Mange gode hilser og på forhåbentlig gensyn en anden gang.
    & Team Kragerup

Anmeldt d. 7. juni 2024

Kragerup Gods er et hyggeligt sted at være. Fantastiske omgivelser. God service og imødekommende personale. Værelserne er ikke så store, men flotte og rene. Man skal tage sig en gåtur rundt i parken og nyde fuglefløjt og de autentiske lyde af landet :-)

• Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, Erik F

Kære Erik
    Tusind tak for besøget hos os på Kragerup. Vi er så glade for at høre at I havde et godt ophold og nød vores omgivelser.
    Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang, hvor jeg synes I skal bestille et værelse i hovedbygningen… de er så store som balsale😉

Anmeldt d. 4. juni 2024

Vi fejrede kobberbryllup for vores familie på godset. En fantastisk weekend hvor sommervejr, hyggeligt samvær, leg i den fantastisk aktivitetspark, lækker mad og drikke gik op i en højere enhed. Tak for god service vi glæder os til at komme igen.

Værelsestip: Book i god tid
    • Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, StineBartelt
    Birgitte Dinesen, Ejer hos Kragerup Gods, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. juni 2024

Kære Stine
    Tusind tak for besøget på Kragerup, det glæder os at I valge at holde jeres kobberbryllup hos os og havde en dejlig fest og gode oplevelser sammen med jeres familie.
    De bedste hilsner
    & hele familien Kragerup

Anmeldt d. 21. april 2024 fra mobile enheder

Var på endags ophold med tre-retters menu hvortil vi købte vinmenu. Alt var simpelthen perfekt, lige fra betjening, mad, vin og de fantastiske oplevelser. Havde desværre ikke tid til at prøve klatreparken eller andre aktiviteter, men det gør vi næste gang, for vi skal helt sikkert tilbage en anden gang.

Dato for ophold: april 2024
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 500henriks
    Birgitte Dinesen, Ejer hos Kragerup Gods, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. april 2024

Kære Henrik
    Tusind tak for besøget, det glæder os at I nød jeres ophold her hos os… betjeningen, maden og vinen. Vi er kede af I ikke nåede Go High, men glade for at I vil komme tilbage og opleve vores aktivitetspark, som klart er sjovest når skoven er sprunget ud og solen skinner på jer🌞🌳
    Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.
    Regitze & Birgitte Dinesen