Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke underst√łtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi underst√łtter f√łlgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
cabi2009
K√łge, Danmark

Gennemsnitlig v√¶relse men god KokūüĎć

3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 29. apr. 2024
To overnatninger i rimeligt annex, med elendig TV-/& wi-fi d√¶kning. Til geng√¶ld ligger det perfekt n√•r omr√•det skal udforskes. Og s√• er kokken en lun fyr der og er god i k√łkkenet, ikke verdens st√łrste portioner, bliver dog m√¶t. Kan anbefales hvis man er ‚Äún√łjsom‚ÄĚūüėÉ
Dato for ophold: april 2024
Værelsestip: Opdater værelse!
Rejsetype: Rejste som par
4,0 ud af 5 boblerVærdi
1,0 ud af 5 boblerVærelser
3,0 ud af 5 boblerSted
1,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerS√łvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udf√łrer kontrol p√• anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager h√łjde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afh√¶ngigt af v√¶relsestyper. De viste priser er de lavest tilg√¶ngelige, svarende til den billigste v√¶relsestype, der er til r√•dighed, og som leveres fra vores partnere p√• tidspunktet for brugerens s√łgning.
Hoteller i nærheden
1.010 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke n√łdvendig
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
    1.010 kr.
  • Tripadvisor
    1.010 kr.
  • ZenHotels.com
2.1 km fra Faergelundens Motel & Kursuscenter
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1.010 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke n√łdvendig
  • Expedia.com
    1.010 kr.
  • Hotels.com
    1.010 kr.
  • Priceline
    1.010 kr.
2.6 km fra Faergelundens Motel & Kursuscenter
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Dining room, kitchen and lounge
1.140 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
    1.140 kr.
  • Agoda.com
    1.140 kr.
8.2 km fra Faergelundens Motel & Kursuscenter
1.095 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
    1.095 kr.
  • Expedia.com
    1.095 kr.
  • Agoda.com
    1.095 kr.
9.5 km fra Faergelundens Motel & Kursuscenter
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Restauranten
1.500 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke n√łdvendig
  • Priceline
    1.500 kr.
  • Agoda.com
    1.500 kr.
  • eDreams
    1.500 kr.
15.8 km fra Faergelundens Motel & Kursuscenter
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Suite: Brudesuiten
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    962 kr.
  • Hotels.com
8.4 km fra Faergelundens Motel & Kursuscenter
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Family rooms
457 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
    1.150 kr.
  • Agoda.com
    260 kr.
  • Hotels.com
    552 kr.
14.8 km fra Faergelundens Motel & Kursuscenter
Albergue
457 kr.
Refusionsberettiget
    14.8 km fra Faergelundens Motel & Kursuscenter
    751 kr.
    666 kr.
    • Expedia.com
      751 kr.
    • Hotels.com
      698 kr.
    • Agoda.com
      666 kr.
    14.8 km fra Faergelundens Motel & Kursuscenter
    Gratis parkering
    Restaurant
    Vis flere hoteller i Jægerspris
    Anmeldelser (22)
    Filtrer anmeldelser
    22 resultater
    Medlemsvurdering
    6
    4
    5
    3
    4
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Medlemsvurdering
    6
    4
    5
    3
    4
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    2-7 af 22 anmeldelser
    Anmeldt d. 7. december 2023

    Min arbejdsplads holdt julefrokost på Færgelunden og det var en skuffende oplevelse hvad angår service.

    Rummet vi var i, var i sig selv et rigtig fint rum men det var hundekoldt og flere af os sad med t√¶pper p√•. Kun den ene varmebl√¶ser virkede og ejeren sagde at han ikke kunne g√łre noget. Han virkede generelt til at v√¶re lidt ligeglad. Maden p√• buffetten var god men da jeg ikke spiser svinek√łd og and havde jeg p√• forh√•nd kontaktet stedet og det var ikke noget problem fik jeg at vide. Jeg skrev nogle muligheder og ogs√• hvad jeg ikke spiser. Det blev desv√¶rre en kedelig omgang kun med t√łrre rodfrugter og ogs√• champignon som jeg ellers havde skrevet at jeg ikke spiser og ikke andet.

    Der var intet vand p√• bordene, det kunne man k√łbe sig til. Udvalget af drikkevarer var kedeligt og serveringspersonalet var ikke rigtig til stede og havde glemt at f√• smilet√łjet med p√• arbejde. Generelt en sp√łjs oplevelse og d√•rlig service. Ikke et sted jeg kommer igen.

    Dato for ophold: december 2023
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, AlexandraSorensen
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udf√łrer kontrol p√• anmeldelser.
    Anmeldt d. 25. maj 2023

    Meget nedslidt, det var godt nok blevet renoveret for 18 √•r siden, hvis de havde brugt en h√•ndv√¶rker, havde man m√•ske kunne se det, vi skulle have v√¶ret der 2 overnatninger, men k√łrte hjem efter en.
    Maden bob bob, vi spiste aftensmaden inden vi k√łrte derfra og det er meget d√•rlig stil, at lade en ung pige betjene/ servere for 32 personer, men stor ros til hende, hun mistede p√• intet tidspunkt overblikket, jeg sender selvf√łlgelig ogs√• kritikken til Riis Rejser, de burde omg√•ende slette stedet.

    Værelsestip: Alt er nedslidt
    Dato for ophold: maj 2023
    • Rejsetype: Rejste som par
      • V√¶rdi
      • Sted
      • Service
    1  Tak, sti0
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udf√łrer kontrol p√• anmeldelser.
    Anmeldt d. 1. maj 2023

    Vi havde en forlænget weekend som familie tur, en dejlig oplevelse der kun kan anbefales.
    Vi fik rigtig god behandling og maden var super lækker.
    V√¶relserne er slidte men ok, til prisen, de natursk√łnne omgivelser indbyder til g√•ture.

    Dato for ophold: april 2023
      • V√¶rdi
      • Sted
      • Service
    Tak, BAB006
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udf√łrer kontrol p√• anmeldelser.
    Anmeldt d. 6. marts 2023

    Fantastisk spisested med smukke omgivelser. Perfekt sted til at holde den runde f√łdselsdag Meget im√łdekommende, venligt og hj√¶lpsomt personale omkring os fra start til slut. Maden (buffet) + natmad smagte fortrinligt og var perfekt tillavet. og s√• var der masser af den.

    Dato for ophold: marts 2023
      • V√¶rdi
      • Renlighed
      • Service
    Tak, Sus-Bendtsen
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udf√łrer kontrol p√• anmeldelser.
    Anmeldt d. 29. januar 2023 fra mobile enheder

    Vi ndnu engang har vi haft et herligt ophold p√• F√¶rgelunden. Har v√¶ret her b√•de som par, venneflok, familie. L√¶kker mad, rigtig god betjening & service. Sk√łn beliggenhed. Vi kommer helt sikkert igen mange gange endnu.

    Dato for ophold: januar 2023
    Rejsetype: Rejste med venner
    Tak, Roxanne T
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udf√łrer kontrol p√• anmeldelser.
    Se flere anmeldelser