Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
JensOveBagterp
Skagen, Danmark

Positivt 4 dages ophold på Bechs Hotel i Tarm.

Anmeldelse af Bechs Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2023
Vi var 2 par på hotellet i Tarm. Vi har rejst sammen gennem mere end 25 år i hele Europa.
Værelserne er store og praktisk indrettet med god aflæggeplads i modsætning til mange andre hoteller. Alt i afstemte farver.
Der er flere gode siddepladser med ældre møbler rundt om på hotellet.
Maden var rigtig god, varieret og solid kromad om aftenen samt en rigtig god morgenbuffet - dog uden bacon.
Betjeningen er noget for sig. Positivt ment bestemt.
Medarbejderne er på samme tid både korrekte og joviale over for os gæster, og krofatter har da vist lært dem godt op! Altid en munter bemærkning og et smil, selv om der var meget travlt.
Opholdet var en deal/auktion, og forholdet mellem pris og indhold er meget attraktivt.
Stedet er et godt udgangspunkt for aktiviteter og ture rundt omkring Ringkøbing Fjord.
Dato for ophold: juli 2023
4,0 ud af 5 boblerVærdi
3,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
en normade plads med toilet bad og køkken lige ved døren
    1.8 km fra Bechs Hotel
      Luftfoto
      33.1 km fra Bechs Hotel
      Vis flere hoteller i Tarm
      Anmeldt d. 28. juli 2023

Hyggeligt hotel i gammel stil,som det dog kan være lidt svært at finde rundt i. Madenfortræffelig, og personale meget imødekommende. god humor fra værten. Det er bestemt et sted jeg gerne kommer igen, og også anbefalertil andre.

Værelsestip: Måske skal man være opmærksom på at der ikke er lift
      Dato for ophold: juli 2023
      • Rejsetype: Rejste med venner
      Tak, steenogmariannea
      Anmeldt d. 23. juni 2023 fra mobile enheder

Vi har været der flere gange og nydt det hver gang
      Ny renoveret værelse Var der i 3 dage med 2 retter hver aften pæne portioner og lækkert
      godtudvalg om morgenen
      Flinkt personale
      Kromanden render rundt trods travlhed altid klar med en frisk bemærkning (halvskør😉)

Værelsestip: Gode p muligheder
      Dato for ophold: juni 2023
      1  Tak, Navigator31203597884
      Anmeldt d. 1. maj 2023

Dejlig ophold i påsken, hvor vi kørte rundt og så påske udstillinger .lækker aftensmad og morgenmaden var indbydende og rigeligt af den. Hyggeligt og venlig personale. Vi har været der før, og kommer helt sikkert igen

Dato for ophold: april 2023
      • Rejsetype: Rejste som par
      Tak, 679anettec
      Anmeldt d. 11. april 2023

Hyggeligt hotel med god mad og venligt personale. - Ikke mindst en chef med megen humor.
      Centralt beliggende for bl.a. Vesterhavstur. Ikke langt til bl.a. Strandingsmuseet i Thorsminde
      Fine parkeringsmuligheder
      Godt hotel til prisen.

Dato for ophold: april 2023
      • Rejsetype: Rejste med venner
      Tak, JensenSkovlunde
      Anmeldt d. 27. februar 2023

En hyggelig tidslomme fra 70 erne. Skønne STORE værelser, dejlig traditionel mad. Såvel morgenmad som aftensmad er varieret veltillavet af gode varer.
      Rolig om natten
      Venligt hjælpsomt personale.
      Et sted jeg gerne kommer igen

Dato for ophold: februar 2023
      Tak, Torben H