Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 13.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Dejligt kaffebord

Fint lokale på 1. sal med udsigt over fjorden. Lækkert sortiment til kaffen. Alting virkede... læs mere

Anmeldt d. 2. november 2019
Margrethe S
,
Middelfart, Danmark
Fødselsdagsfest med Nobo

Fantastisk sted at holde fødselsdag, konfirmation eller alt mulig andet. Flotte lokaler på 1 sal... læs mere

Anmeldt d. 12. maj 2019
Laura L
,
Hvide Sande, Danmark
Læs alle 6 anmeldelser
  
Anmeldelser (6)
Filtrer anmeldelser
6 resultater
Medlemsvurdering
5
1
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
5
1
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-6 af 6 anmeldelser
Anmeldt d. 21. juni 2016

Vi ankom en regnfuld juni dag, perfekt for at gå rundt og kigge, alt ret pænt og velarrangeret, restauranten på 1ste sal er pæn og hyggelig, men ikke i den billige ende.

Dato for oplevelse: juni 2016
2  Tak, fhl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. februar 2016

Dette sted er en god oplevelse , der er et stort udvalg af antik. desuden har man et stort udvalg af Georg Jensen damaskvæveris varer . Der er en udmærket cafe der serverer alm. cafe mad

Dato for oplevelse: februar 2016
1  Tak, Birgit Toftegaa... B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. oktober 2015

Smukt sted med en masse smukke antikviteter. Lækker Café med god mad, kaffe og kager ovenpå som også klart kan anbefales! Meget ideelt at besøge i juletiden også!

Det er en tradition i min familie at vi tager der ud i December!

Kan klart anbefales!

Dato for oplevelse: december 2014
4  Tak, mettep823
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.