Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mange Pokeman's på slottet.”
Anmeldelse af Rosenholm Slot

Rosenholm Slot
Oplysninger om seværdighed
Århus, Danmark
Bidrager på niveau 6
1.370 anmeldelser
933 anmeldelser af seværdigheder
common_n_attraction_reviews_1bd8 388 nyttige stemmer
“Mange Pokeman's på slottet.”
Anmeldt 23. november 2016 fra mobile enheder

Vi var ledsaget af et af børnebørnene til Det store julemarked på Slottet i søndags, og det var samtidig sidste åbningsdag af 2 weekenders åbning.
Mange, mange mennesker var mødt frem, og vi magtede at stå i kø til rundvisning til slottet i lang, lang tid.
Slottet og dets omgivelser er smukke, og det er en god tradition, at slottet laver dette kæmpearrangement med ingredienser af eventyr.
PS. Forbavsende mange Pokeman's på slotsområde.

Besøgte stedet November 2016
Nyttigt?
Tak, 748Rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

27 anmeldelser fra rejsende

Besøgendes vurdering
    12
    10
    4
    0
    1
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Norsk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Skødstrup
Bidrager på niveau 5
29 anmeldelser
17 anmeldelser af seværdigheder
common_n_attraction_reviews_1bd8 6 nyttige stemmer
“Jule slottet”
Anmeldt 16. oktober 2015

Her kan man opleve de kendte omgivelser fra Jul på slottet. Flot slot i flotte omgivelser med en spændende historie.
bla. andet skulle en del af de huggede granit sten stamme fra Fløjstrup kirke som blev revet ned efter en kort årrække efter den blev opføre fordi præsten i Virring syndes det var for besværlig at skulle forrette gudstjeneste der

Besøgte stedet Juli 2015
Nyttigt?
Tak, Tonniqs
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lystrup, Danmark
Bidrager på niveau 6
376 anmeldelser
249 anmeldelser af seværdigheder
common_n_attraction_reviews_1bd8 79 nyttige stemmer
“Et slot fortæller Danmarkshistorie”
Anmeldt 9. september 2015

Rosenholm slot ved Hornslet er opført i sidste halvdel af 1500-tallet af slægten Rosenkrantz, som var en af Danmarks mest indflydelsesrige familier. Jørgen Rosenkrantz, som opførte slottet, var i realiteten den der styrede det danske rige op gennem 1500-tallet. Hans søn Holger Rosenkrantz med tilnavnet Den Lærde oprettede det, som med rette er blevet kaldt Jyllands første universitet i forbindelse med slottet med uddannelse i filosofi og teologi.
Slottet er åbent for besøgende og absolut seværdigt. Det ligger i naturskønne omgivelser med en smuk voldgrav omkring. Der er en stor avlsgård til og et aktivt landbrug.

Besøgte stedet August 2015
Nyttigt?
Tak, Lars M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Mørke, Danmark
Bidrager på niveau 3
7 anmeldelser
3 anmeldelser af seværdigheder
“På opdagelse i fortiden, besøg Pirkentavl Danmark første universitet”
Anmeldt 20. maj 2015

`På Rosenholm Slot kan man gå på opdagelse i fortidens mysterier, og høre om hvordan livet var førhen på et slot. Rosenholm og slægten Rosenkrantz havde stor indflydelse på livet og store landsdele af Jylland. Således kom adlens unge mænd hertil, for at få læring og viden, derfor blve Pirkentavl det første universitet, man kendte til i Danmark. Slottet rummer tusindvis af bøger, og efter sigende på et tidspunkt, havde man et af de mest omfattende biblioteker i Danmark.
Rosenholm Slot er bygget i 1459 af Jøren Rosenkrabtz. Bygget af sten fra Kalø Slot, som idag ligger som en ruin, men også er en af de store turistattraktioner i området.
Politisk har Rosenkrantz familien haft meget indflydelse på landets drift.
Besøg slottet og få din viden omrking adelslægternes liv at høre, alt imens du ser flot interiør, smukke malerier, alt sammen noget der fortæller sin helt egen historie.

Besøgte stedet August 2014
Nyttigt?
Tak, GretheMoegelvang
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hellerup, Danmark
1 anmeldelse
“Fantastisk firmafest”
Anmeldt 30. marts 2015

Det var en gennemført og uforglemmelig oplevelse at holde firmafest på Rosenholm Slot. Fantastiske omgivelser og god service! Faklerne oplyste alleen ved vores ankomst, og gæsterne blev modtaget med en lækker drink i vinterstuen.
Efterfølgende boede vi på det gamle enkesæde overfor slottet - som er nogle skægge værelser der blander gammelt og nyt. Kan klart anbefales.

Besøgte stedet August 2014
Nyttigt?
Tak, Maximilian F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Rosenholm Slot, kiggede også på

Grenaa, Northdjurs Municipality
 
Rønde, Syddjurs Kommune
 

Har du været i Rosenholm Slot? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering