Åben i dag: 10.00 - 15.00
Anmeldelseshøjdepunkter
Fantastisk oplevelse

En uforglemmelig dag med familie, rovfugleshow efter fulgt bisonsafari, afsluttet med en... læs mere

Anmeldt d. 7. juli 2024

Randers Kommune, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 96 anmeldelser

Anmeldt d. 20. august 2023 fra mobile enheder

Fantastisk formidling, om rovfugle og bisonokser, vi nød de skønne fugle og fortællinger om jagt med falke fritte hund og mand, jeg fik taget et par gode fotos til samlingen, af fugelene. Spiste en super burger og fritter med iskolde drikkevare til, nydt under et af de mange borde, efterfølgende tur med vogn ud til bisonfolden, for at hilse på Elvis der tydeligt nød at få lidt opmærksomhed.

Fantastisk område, sted, personale og dyr

Dato for oplevelse: august 2023
Tak, Esben J
Falkemanden, Ejer hos Silkeborg Rovfugleshow, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. januar 2024

Mange tak for jeres fine anmeldelse af jeres besøg på vores reservat og om vores formidling.
Jeg er selv ret vild med bisonburgerne og ja Elvis gir den tit lidt ekstra gas, når der kommer besøg på "bisonprærien" :-)

Anmeldt d. 4. august 2023 fra mobile enheder

Fantastisk oplevelse at se de store rovfugle, og især hvis de flyver så tet ind over ens hoved at du kan føle vingeslaget.

Derudover rigtig god information om rovfugle og vigtigheden af beskyttelse og fremtidssikring

Dato for oplevelse: august 2023
1  Tak, PeterR5372

Hej Peter.

Mange tak for din fine anmeldelse.
Ja publikum kommer ofte meget tæt på fuglene her på stedet.
Og da de flyver frit så er det stor tillid de viser når de kommer så tæt på os.

Anmeldt d. 31. juli 2023

Fuglene fløj lavt hen over publikum, og de store bisoner græssede lige uden for vognen. Både sjovt og spændende! Stor succes, også for børn.

Dato for oplevelse: juni 2023
1  Tak, J1798ETmartine

Tak for den meget fine anmeldelse.
Og ja vi hører tit at vores aktiviteter rammer plet hos alle aldre. Ung som gammel

Anmeldt d. 19. maj 2023

Imødekommende og venlig betjening. Ingen ventetid....trods godt besøgt. Rimelige priser. Fantastisk show for alle aldre.... Vi var 5 år 6 år og 63 år. Stor viden om de skønne fugle, der underholdt os, sammen med Falkoneren Flemming og partner. Humor og overskud. Anden gang vi var der....ikke den sidste. Kan på det varmeste anbefales.

Dato for oplevelse: maj 2023
Tak, Kirsten H

Hej Kirsten.

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Dejligt at I alle havde en god oplevelse hos os og i er meget velkomne igen her på farmen.

Anmeldt d. 2. august 2022 fra mobile enheder

Dette er ikke blot et flot show med rovfugle... humoren er bare prima i top !!

Er man i nærheden,- så skal man bare se det her !

Dato for oplevelse: juli 2022
1  Tak, Razor8723

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Jeg plejer ellers at sige, at såfremt man synes der er god humor i showet. så er det fordi man selv har en dårlig humor :-) Og vi har mange gæster der kører langt, så man behøver ikke at være i nærheden for at besøge os :-)

Tak igen. Mvh.