Vi havde læst fremragende anmeldelser af stedet, og havde set frem til højtbelagt smørrebrød.
Da smørrebrødet ankom, havde det mere karakter af håndmadder end smørrebrød. Min kone fik en æg og rejemad bestående af 4 tynde skriver æg med 5 rejer på.. pris 44,-
En stykke med røget ål.. med et enkelt lille stykke røget ål.. og en klat kold røræg.. begge dele kunne holde sig inden for den halve skive købe-rugbrød, det blev serveret på. Min rejemad bestod af en skål rejer af dårlig kvalitet fyldt med skaller og ben.. og kvart fyldt med det vand de var tøet op i. Min tatar-mad var mere skært oksekød end tatar, da kokken ikke havde givet ulejlige sig til at hakke det helt.. så det var fyldt med sener og klumper af kød. Hertil serverede de store “chunks” af løg..
For at blive mætte blev vi nødt til at tage dessert til... en hjemmelavet æblekage, som var ganske fin og ingen kritik af den.. men sammen med 2 sodavand, løb regning op på næsten 450,- for to personer.
Prisen og kvaliteten harmonerer ikke og smørrebrødet er det dårligste smørrebrød jeg til dato har fået serveret.