“Århus’ bedste græker”
Anmeldelse af Sevag's Grækeren

Sevag's Grækeren
nr. 1 af 7 Restauranter i Egå
Prisklasse: 40 kr. - 285 kr.
Køkkener: Spisested, Græsk, Middelhavsområdet
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn
Spisemuligheder: Udendørsservering
Beskrivelse: Kom ind og hils på mig. Det er mig, der har åbnet ”Sevags Grækeren” i Kystcentret i Egå. Jeg hedder Sevag – men bliver også kaldt Grækeren – og er en fuldblods græker, som elsker mad, livet og glade mennesker. De sidste 20 år har jeg levet af at sammensætte menuer bl.a. med friske auberginer og krydderier, hvidløg, tomater, græsk olivenolie og grillet kød. Opaaaaa Sevags er et spisested med fokus på take away og det græske menukort – baseret på kærlighed, fantasi og masser af krydderier. Det er et sted, hvor hele familien er velkommen, og hvor der altid er plads til et smil. Og mangler familien en kok til grillfesten eller andre festlige lejligheder, så ringer I bare til mig. Ud over at give kunderne nogle dejlige og uforglemmelige oplevelser med maden fra det græske middelhavskøkken, så er mit ønske med Sevags at give dig og din familie en lille bid af den græske stemning og kultur. Kalos irthate kai kali sas oreksi Velkommen og velbekomme I de 4 år Sevag's Grækeren har eksisteret har vi opnået meget -Aarhus Update anbefalet os som autentisk græsk Taverna - Lokal avisen 'skrev 'Et lille stykke af grækenland i egå'' - Jp skrev '' Græsk gastronomi i egå'' -Århus onsdag skrev ''Den græske perle'' -JP vi fik 3 og 4 stjerner -Aarhus Stiftstidende gav os 4 stjerner -Byens Bedste Take away i hele aarhus i 2014 -Byens Bedste take away i hele Aarhus i 2015 -JP Byens bedste billigste restaurant i hele aarhus Kom sulten kom glad hos Grækeren Opaaaaaaaaaaaa. Husk GRATIS kys alle ugens dage ;-))))
Anmeldt 26. september 2022 fra mobile enheder

Elsker Sevags græske mad og elsker stemningen i restauranten. Der er altid smuk og godt humør, lige fra man træder ind af døren, til man går. Mæt og glad. Jan virkelig anbefales.

Tak, ingewynn
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 26. september 2022 fra mobile enheder

Endnu et skønt besøg hos Sevag & Co - med lækker mad, hyggelig atmosfære, hjertelig og personlig betjening - vi glæder os allerede til næste gang ❤️🇬🇷

Tak, Puretrine
Anmeldt 26. september 2022

Vi bestemte os lige for at vi ville en tur til Aarhus og spise og valget faldt på Grækeren Sevag. Allrede mens man står ude på fortovet kan man se at der er en fantastisk atmosfære og at den græske stemning er tilstede, de lyseblå borde, keramik, og pynt på væggene oser jo langt væk af Grækenland.
Allerede inden vi kommer helt ind bliver vi modtaget med højt humør og en storsmilende vært. Velkommen og Opaaa vi bliver vist ned til vores bord og jeg tror ikke der går et minut før der står en smilende tjener og spørger os om hvad vi kunne tænke os at drikke alt i mens hun lige forklarer lidt om hvad der er på menuen. Vi bestiller vores mad og sidder imens og kigger rundt på diverse billeder og pynt. Så kommer vores mad og man er ikke i tvivl om hvilket køkken der kommer fra, det kommer fra det græske og alt til en hver smag, hold op hvor det smager godt. Alt i alt en super oplevelse som jeg ikke kan anbefale nok. Hvis i en aften ikke ved hvad i skal spise, så smut en tur forbi Sevag, har har helt sikkert noget lækkert i kan spise. Det bliver i hvert fald ikke sidste gang vi kommer her.. Yamas og Opaaa

• Mad
Tak, W1303WDjans
Anmeldt 24. september 2022 fra mobile enheder

Bestilte lidt græske lækkerier til at tage med hjem og det var bare fantastisk. Brød, tsatziki og græsk salat er toppen.

Tak, 706claush
Anmeldt 18. maj 2022

Holdte vores søns konfirmation hos Sevag's Grækeren og det var som altid en fornøjelse og en kæmpe succes. Havde de mest forspiste gæster og en dreng der var ovenud lykkelig.
For vores søn er det super vigtigt at han føler sig godt tilpas når han er ude, på grund af hans autisme og hos Sevag's føler han altid tilpas og tryg.
Han er en ung mand som er meget opmærksom på hvad han spiser. Det skal præsentere sig, det skal smage uden at overdøve den ægte smag og så skal der gerne være masser af forskellige valg. Hans valg af stjerner er: 7 ud af 5 mulige.

Gæsterne hyggede sig og følte sig velkommen. Især min far var i hopla og hjalp gerne med et (eller 10) OOPAAAAAA :) De var alle enig om at de gerne kom og spiste en anden gang, også dem som kom fra andre byer.

Vi siger Ευχαριστώ og Τα λέμε. αγαπάμε τον Έλληνα και το φαγητό τους

Kan kun anbefale

Dato for besøg: april 2022
    • Mad
Tak, M1907YPmarian

Rejsende, der kiggede på Sevag's Grækeren, kiggede også på

Århus, Østjylland

Har du været i Sevag's Grækeren? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering