Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Shaky bunks, but all in all pretty nice”
Anmeldelse af Bamber House Hostel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Bamber House Hostel
Vurderet som nr. 1 ud af 131 specialiseret indkvartering i Auckland Central
Udmærkelsescertifikatet
GrønneForløbereSølv-niveau
Anmeldt 14. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, HikeGrl7
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
nzsuze, Owner hos Bamber House Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. december 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (401)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

284-288 af 401 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Just_Timothy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: i had room 20 which was separate form the main building with no bunk beds! slept 6 with its own bath...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ann K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I have stayed in two different rooms and both have been great!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, DanBooth28
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Jk8386
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
nzsuze, Owner hos Bamber House Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. august 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Auckland Central
1,9 km væk
Kiwi International Hotel
Kiwi International Hotel
Nr. 36 af 66 i Auckland Central
716 anmeldelser
1,7 km væk
Haka Lodge Auckland
Haka Lodge Auckland
Nr. 3 af 131 i Auckland Central
329 anmeldelser
1,8 km væk
Verandahs Backpackers Lodge
Verandahs Backpackers Lodge
Nr. 2 af 131 i Auckland Central
327 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2 km væk
YMCA Hostel
YMCA Hostel
Nr. 15 af 131 i Auckland Central
253 anmeldelser
2,1 km væk
City Lodge
City Lodge
Nr. 5 af 131 i Auckland Central
529 anmeldelser
0,9 km væk
Oaklands Lodge Backpacker Hostel
Oaklands Lodge Backpacker Hostel
Nr. 11 af 131 i Auckland Central
301 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Bamber House Hostel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Bamber House Hostel

Adresse: 22 View Road | Mt Eden, Auckland Central, Auckland 1024, New Zealand
Beliggenhed: New Zealand > North Island > Auckland > Auckland Central
Faciliteter:
Gratis parkering Tekøkken
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 131 specialiseret indkvartering i Auckland Central
Prisområde: 131 kr.-384 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 18
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Bamber House Hostel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering