Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
asgergkorsholm

Dejligt hotel i landlige omgivelser i København

Anmeldelse af Schæffergården
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 22. okt. 2019
Et dejligt hotel, som ligger inde i den nordlige del af København med rolige landlige omgivelser omkring sig. At være på storbyferie og kigge ud på hotellets store køkkenhave giver ro i sindet. Og går du ud af hotellet et du i byen med gode vejforbindelser og offentlig transportmuligheder.
Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med familie
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Eva39772800, Gæsteansvarlig hos Schæffergården, svarede på denne anmeldelse
Svarede 23. okt. 2019
Mange tak for din positive tilbagemelding. Vi er glade for at du sætter pris på vores omgivelser og beliggenheden.
Vi vil glæde os til at byde velkommen.

Eva
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
Common area
    331 kr.
6.8 km fra Schæffergården
Bar/lounge
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
7.8 km fra Schæffergården
Vis flere hoteller i Gentofte Kommune
Anmeldt d. 25. september 2019 fra mobile enheder

Super modtagelse i receptionen. Også ved afrejse var der venlig betjening.
Fint og rent værelse med udsigt til køkkenhaven og “søen”.
Dårlig, blød trekvartseng, hvor man lå ligesom en flitsbue😂.
Fantastisk morgenmadsbuffet.

Dato for ophold: september 2019
Tak, Erik H
Eva39772800, Gæsteansvarlig hos Schæffergården, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. september 2019

Kære Henrik
Tak for din tilbagemelding, jeg har med glæde videregivet din til mine kollegaer i receptionen.
Vi er glade for at du sætter pris på vores flotte køkkenhave og søen.
Vi vil undersøge, hvad vi kan gøre for at optimere sengen på værelset du boede i, så du ligger super godt næste gang du besøger os :).
Du ønskes en god dag.

Anmeldt d. 14. september 2019

Har været der for nogle år siden, hvor det havde været rigtig godt, så vi glædede os til et gensyn.
Vi blev venligt modtaget, men vores værelse var en skuffelse. Lige ved siden af elevatoren, og udsigten var taget på bygningen ved siden af!. Værelset virkede slidt og nusset, og det samme med håndklæderne. Det er kun en lille detalej, men når man betaler næsten 1700 for en overnatning, syntes jeg det er utroligt ringe.
Vi ville spise i restauranten og jeg var nede for at høre hvad menuen var. En sød unge kvindelig tjener fortalte om det, og det lød godt. Jeg spurgte ikke om der var et bord ledigt, og hun spurgte heller ikke om vi ville bestille bord. Da vi kom derned ½ time senere fik vi anvist et bord af en høflig tjener. Efter ca. 5 min. kom han tilbage, og meddelte at de desværre ikke kunne tage flere spisende gæster ind den aften.!
Vi kunne se det var meget ubehageligt for ham, og vi følte os lidt til grin. De andre gæster kunne jo ikke se hvorfor vi rejste os og gik igen, så det var meget ubehageligt.
Eneste positive ved stedet er at der er fred og ro, og de har en rigtig god morgenmad, men det er bestemt ikke "value for money", og vi kan ikke forestille os at vi kommer tilbage.

Dato for ophold: august 2019
    • Værelser
Tak, Dorthe E
Eva39772800, Gæsteansvarlig hos Schæffergården, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. september 2019

Kære Dorthe E.
Tak for din tilbagemelding. Vi beklager mange gange jeres oplevelser, det var absolut ikke vores hensigt og ej heller standard! Vi vil med det samme undersøge, hvad der er sket i jeres situation så det ikke sker igen.
Vi håber at kunne byde velkommen en anden gang, så vi kan vise at vi kan gøre det meget bedre.

Anmeldt d. 10. juli 2019

Dejligt hotel i smukke og rolige omgivelser. Værelserne er en anelse slidte i kanterne men sengen, sengetøj og håndklæder er bløde og lækre. Morgenmaden er lækker og kræset om. Massere at økologi. Da vi manglede at få håndklæder den ene dag kom receptionisten personligt med nogle til os. Eneste rigtige minus var luften på værelset. Jeg tror det måske var noget rengøringsæbe? Det afgav en indelukket og let kvalmende lugt, som heldigvis kunne afhjælpes ved et åbent vindue.

Dato for ophold: juli 2019
Tak, KSJosefsen
Eva39772800, Gæsteansvarlig hos Schæffergården, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. juli 2019

Mange tak for din positive tilbagemelding, vi sætter stor pris på denne, som er vigtig for os, så vi kan gøre det endnu bedre næste gang du besøger os.
Vi er i fuld gang med at finde fremtil en miljøvenlig bedre udluftningsystem, så du næste gang ikke kommer ud for der evt. kan lugte indelukket.

Anmeldt d. 4. juli 2019 fra mobile enheder

Værelserne er kedelige og ikke up to date. Men alt andet var rigtig godt. Især morgenmaden, den var topklasse. Så lækker! Vejen ned til restauranten er lidt lang men det glemmer man helt når man kommer og ser det fine udvalg i høj kvalitet

Dato for ophold: juli 2019
Tak, Roj1000
Eva39772800, Gæsteansvarlig hos Schæffergården, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. juli 2019

Mange tak for din tilbagemelding, vi sætter stor pris på denne, som er vigtig for os, så vi kan gøre det endnu bedre næste gang du besøger os.
Ja, det er rigtigt at der kan være lidt langt til morgenmaden fra nogle af værelser skal man lige igennem Jagtslottet først, men vi er meget glade for at dette glemmes, når topklasse morgenmaden nydes :).
Du ønskes en god dag.

Anmeldt d. 20. maj 2019

Vi bor altid på Schæffergården, når vi er på besøg i Københavns-området.
Det er på alle måder et fantastisk dejligt overnatningssted.
Dejligt stille område. Fine forhold ude og inde. Gode parkeringsforhold.
Venlig og omsorgsfuld reception.
Værelset er fint med gode senge. Morgenmaden må være byens bedste.

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
Tak, LN1946
Eva39772800, Gæsteansvarlig hos Schæffergården, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. maj 2019

Jeg har med glæde videregivet din tilbagemelding til mine kollegaer.