Har været der for nogle år siden, hvor det havde været rigtig godt, så vi glædede os til et gensyn.
Vi blev venligt modtaget, men vores værelse var en skuffelse. Lige ved siden af elevatoren, og udsigten var taget på bygningen ved siden af!. Værelset virkede slidt og nusset, og det samme med håndklæderne. Det er kun en lille detalej, men når man betaler næsten 1700 for en overnatning, syntes jeg det er utroligt ringe.
Vi ville spise i restauranten og jeg var nede for at høre hvad menuen var. En sød unge kvindelig tjener fortalte om det, og det lød godt. Jeg spurgte ikke om der var et bord ledigt, og hun spurgte heller ikke om vi ville bestille bord. Da vi kom derned ½ time senere fik vi anvist et bord af en høflig tjener. Efter ca. 5 min. kom han tilbage, og meddelte at de desværre ikke kunne tage flere spisende gæster ind den aften.!
Vi kunne se det var meget ubehageligt for ham, og vi følte os lidt til grin. De andre gæster kunne jo ikke se hvorfor vi rejste os og gik igen, så det var meget ubehageligt.
Eneste positive ved stedet er at der er fred og ro, og de har en rigtig god morgenmad, men det er bestemt ikke "value for money", og vi kan ikke forestille os at vi kommer tilbage.