Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Rolf M

En perle i Danmarks smukke natur.

Anmeldelse af Naturperlen
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 1. okt. 2023
Navnet siger alt : En perle i Danmarks smukke natur. Dejlig lejlighed (hyggen) med stort køkken og god plads. Lidt svært at komme op på hemsen med det er de ved at fikse👍
Gode muligheder for gå-ture og fiskeri. Handicap faciliteter i top
Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste alene
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
9.9 km fra Naturperlen
    1.008 kr.
16.9 km fra Naturperlen
Vis flere hoteller i Rødekro
Anmeldt d. 16. august 2023

Dejligt sted, hvor man kommer helt ned i gear og mærker roen! Fantastisk natur omkring og stedets ejere har virkelig gjort sit ypperste for, at vi kunne få en dejlig overnatning. Her var der tænkt på ALT! Absolut vores bedste anbefalinger til Naturperlen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Værelsestip: Natur, ro og dejlige omgivelser!
Dato for ophold: august 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Anne P
Anmeldt d. 22. maj 2023 fra mobile enheder

Naturperlen er det perfekte sted til en romantisk miniferie. Beliggenheden er fantastisk ud til Genner bugt . Betjeningen er super fin og værelserne er pæne og der er rent .
I umiddelbar nærhed ligger en lille havn og en resturanrmt som ligger i gå afstand.
Naturperlen får vores varmeste anbefalinger
Anette & Tommy

Dato for ophold: maj 2023
Tak, Camidoto
Naturperlen Ferielejligheder, Ejer hos Naturperlen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. maj 2023

Det glæder os I har nydt i jeres ophold. Vi håber at se jer igen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. maj 2023

Min varmeste anbefaling til en helt sjælden perle. I hjertet af det smukke Sønderjylland , nærmest ved bredden af bæltet, ligger dette unikke sted, som tog imod mig med en sjælden gæstfrihed, hjertevarme, generøsitet, kaffe på kanden, en sludder, udsigt, luft, lys og hygge! Dejligste værelse (med mulighed for at lave the og kaffe), skøn seng og rigtig pænt badeværelse.Og alt så rent, pænt og hyggeligt ! Morgenmaden er et kapitel for sig, med hjemmebag, pålæg og alt hvad hjertet kan begære,- fri adgang til et velassorteret køkken og en terrasse med udsigt ud over det prægtige landskab, som man roligt kan dykke ned i. Der er masser af muligheder for magiske ture og aktiviteter i det smukke landskab !Tak til det fantastiske værtspar og så håber jeg at kunne lægge vejen forbi dette helt særlige sted i fremtiden! De bedste hilsner Søs Egelind

Dato for ophold: maj 2023
  • Rejsetype: Rejste alene
1  Tak, Scenic38512883001

Mange tak for din super anmeldelse. Vi glæder os over dit besøg og håber at se dig igen en anden gang.

Indberet svar som upassende
Anmeldt d. 19. juni 2022 fra mobile enheder

Et skønt hotel, i sig selv unik
Venlig betjening, i sig selv unik
En udsigt, i sig selv unik
En natur i sig selv unik
Fred og ro, i sig selv unik

En helt fantastisk weekend, samlet set, en helt unik oplevelse

Dato for ophold: juni 2022
Tak, Harry L
Anmeldt d. 2. april 2021

Naturperlen er bestemt et besøg værd. Dejlige værelser, smukke omgivelser og søde værter. Det udendørs spa er i topklasse og med den smukkeste udsigt.
Det er mulighed for flotte gåture i den skønne natur.

Dato for ophold: april 2021
Tak, 655majah