Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Min varmeste anbefaling til en helt sjælden perle. I hjertet af det smukke Sønderjylland , nærmest ved bredden af bæltet, ligger dette unikke sted, som tog imod mig med en sjælden gæstfrihed, hjertevarme, generøsitet, kaffe på kanden, en sludder, udsigt, luft, lys og hygge! Dejligste værelse (med mulighed for at lave the og kaffe), skøn seng og rigtig pænt badeværelse.Og alt så rent, pænt og hyggeligt ! Morgenmaden er et kapitel for sig, med hjemmebag, pålæg og alt hvad hjertet kan begære,- fri adgang til et velassorteret køkken og en terrasse med udsigt ud over det prægtige landskab, som man roligt kan dykke ned i. Der er masser af muligheder for magiske ture og aktiviteter i det smukke landskab !Tak til det fantastiske værtspar og så håber jeg at kunne lægge vejen forbi dette helt særlige sted i fremtiden! De bedste hilsner Søs Egelind
Dato for ophold: maj 2023
Rejsetype: Rejste alene
Værdi
Sted
Service
Problemer med denne anmeldelse?
Naturperlen Ferielejligheder, Ejer hos Naturperlen, svarede på denne anmeldelse
Svarede 24. maj 2023
Mange tak for din super anmeldelse. Vi glæder os over dit besøg og håber at se dig igen en anden gang.
Indberet svar som upassende
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Naturperlen er bestemt et besøg værd. Dejlige værelser, smukke omgivelser og søde værter. Det udendørs spa er i topklasse og med den smukkeste udsigt. Det er mulighed for flotte gåture i den skønne natur.
Dato for ophold: april 2021
Rejsetype: Rejste som par
Spørg 655majah om Naturperlen
Tak, 655majah
Ganske kort kørsel fra motorvejen og så helt korrekt beskrevet en “perle”. Fantastiske omgivelser og SUPER service på den helt nede på jorden Sønderjyske måde. Varmt, venligt og imødekommende. Nå ja og sikke et morgenbord med det hele og lidt mere til og naturligvis ÆG ....et blødkogt æg og kaffe kan jo redde en dag.
En tilfreds forretnings rejsende der lige kom forbi til en enkelt overnatning
Gør det......giv dig selv den oplevelse og så er det jo til helt normale priser😉.
Så er det atter på job selvom den opvarmede spa jo nok bar lidt tillokkende og så med den udsigt. Den tager vi en anden gang........ tak for god service
Cp-art
Dato for ophold: februar 2021
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Spørg Resort471788 om Naturperlen
Tak, Resort471788
Her er lækkert. Ret nyt, meget rent og pænt indrettet. Stedet ligger så smukt med fantastisk udsigt over til Kalvø. Det ligger lidt for sig slev, så her er dejlig fred og ro. Men alligevel ikke langt fra Åbenrå/Haderslev. Her er mulighed for div aktiviter. Man kan tilkøbe ret god morgenmad der kan tages med op på værelset. Klar anbefaling hvis man skal bo i Sønderjylland. Helt klart værdi for pengene.
Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Spørg hojbo om Naturperlen
2 Tak, hojbo
Her er flinke og hjælpsomme værtsfolk, en fantastisk udsigt, god plads både ude og inde, pragtfuld natur lige uden for døren og så er stedet gennemført handicapvenligt ned til den mindste detalje. Stedet får den varmeste anbefaling fra vandregruppe på syv.
Dato for ophold: august 2019
Værelser
Renlighed
Service
Spørg fruclausen om Naturperlen
Tak, fruclausen
Naturperlen, Ejer hos Naturperlen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. september 2019
Mange tak for jeres anmeldelse og jeres besøg. I er altid velkommen tilbage, og vi glæder os altid meget over besøg af grupper, der kan glæde sig sammen i en eller flere lejligheder.
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC