Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Will be back”
Anmeldelse af Reef View Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 12 websites mere!
Reef View Hotel
Vurderet som nr. 5 ud af 5 hoteller i Hamilton Island
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 2. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: get room with water views. Ask for end rooms away from lifts - as our room was 1402 right at the end...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Brodie L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.488)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.742-1.746 af 2.488 anmeldelser

Anmeldt 31. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, LindsCMH
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hamilton_Island_Aus, General Manager hos Reef View Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 30. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, himanshu_au
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Wincando
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2013 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bonozacery
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Hamilton Island
0,1 km væk
Whitsunday Apartments Hamilton Island
0,3 km væk
Palm Bungalows
Palm Bungalows
Nr. 4 af 5 i Hamilton Island
587 anmeldelser
10,9 km væk
Palm Bay Resort Whitsundays
Palm Bay Resort Whitsundays
Nr. 1 af 1 i Long Island
296 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
27,5 km væk
at Marina Shores
at Marina Shores
Nr. 5 af 10 i Airlie Beach
424 anmeldelser
18,3 km væk
Coral Point Lodge
Coral Point Lodge
Nr. 1 af 1 i Shute Harbour
59 anmeldelser
0,1 km væk
Beach Club
Beach Club
Nr. 2 af 5 i Hamilton Island
1.180 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Reef View Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Reef View Hotel

Adresse: 12 Resort Drive, 4803, Australien
Telefonnummer:
Beliggenhed: Australien > Queensland > Whitsunday Islands > Hamilton Island
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 4 spahotel i Hamilton Island
Nr. 4 luksushotel i Hamilton Island
Nr. 5 hotel ved stranden i Hamilton Island
Prisområde: 1.607 kr.-2.272 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Reef View Hotel 4*
Antal værelser: 383
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Sabre Hospitality Solutions, Booking.com, Expedia, Agoda og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Reef View Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Hotel Reef View
Reef View Hamilton Island
Reef View Hotel Hamilton Island

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering