Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 00.00 - 23.59
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
skøn familie oplevelses

Hadsund Dyrehave er en dyrepark midt i Hadsund. Dyrehaven blev anlagt i 1983 af nogle lokale... læs mere

Anmeldt d. 11. januar 2019
Susanne v
,
Aalborg
Elsker Dyrehaven

Min datter er kommet der siden hun var 6 uger, nu er hun 6 år Vi elsker alle dyrene og er glade... læs mere

Anmeldt d. 22. august 2017
Hellemus82
,
simested
fra mobile enheder
Læs alle 15 anmeldelser
  
Anmeldelser (15)
Filtrer anmeldelser
15 resultater
Medlemsvurdering
10
5
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
10
5
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 15 anmeldelser
Anmeldt d. 11. januar 2019

Hadsund Dyrehave er en dyrepark midt i Hadsund. Dyrehaven blev anlagt i 1983 af nogle lokale initiativtagere. Det startede først med mindre indhegning af området bag Rosendalssøen. Senere blev der bygget et bjælkehus til dyrene og et overdækket udkigstårn, med med borde og bænke.Vi havde en dejlig dag der.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, Susanne v
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. august 2017 fra mobile enheder

Min datter er kommet der siden hun var 6 uger, nu er hun 6 år

Vi elsker alle dyrene og er glade for de er trygge ved mennesker

Dato for oplevelse: august 2017
Tak, Hellemus82
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. maj 2017 fra mobile enheder

Rigtig hyggeligt sted at være både med børn og uden. Dyrene er rigtig søde og ikke særlig sky, kommer hen til en og vil snakke og se om man har mad. Tag en pose brød med og du blir hurtigt venner med alle hjortene

Dato for oplevelse: maj 2017
2  Tak, Josephine H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. februar 2017

Hyggeligt sted med får-gedder - dyr og ænder. Udsigtstår med borde og bænke. Hyggeligt at fodre dyrene

Dato for oplevelse: februar 2017
Tak, ElseMarieM6
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. december 2016 fra mobile enheder

Hyggeligt med klappegeder og smukke dyr. Dejlig tur hvor der ved museet også er ænder i søen at fodre med brød

Dato for oplevelse: december 2016
Tak, 48BET
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser