Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggeligt, men blandt oplevelse.”
Anmeldelse af Café Neptun

Café Neptun
Restaurantoplysninger
Anmeldt 10. august 2021 fra mobile enheder

Synes det var et hyggeligt besøg, der er nogle lækre retter, det er dog ikke alt der er pengene værd, jeg vil personligt holde mig væk fra grillbar retter, da det simpelthen ikke er prisen værd jeg gav 149 for en burger med "kartoffel både" og det var meget tydeligt at smage, at osten var en af de billigste, dem med plastik om, jeg vil ikke engang kalde det rigtig ost, og det synes jeg faktisk er virkelig dårlig stil til den pris. Jeg har ihvertfald fået en meget bedre burger på en almindelig cafe i Randers, og til lige omkring 100 kr.

Dato for besøg: august 2021
Tak, 429jannec
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 59 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021

Rigtig god mad og rigeligt af det. Det gik hurtigt med servering af mad og drikkevarer.
Der styr over hvem der skulle have hvad.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Frank R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2021

Her kommer vi ikke igen, da der ikke er plads udenfor, finder vi en plads inde, desværre således at vi kan kigge direkte ud i serverings området, hvor 2 "chefer" forsøger at få styr på et alt for ungt og umodent personale! Først med lidt plat humor og derefter med at tale grimt og råbe så alle i restauranten kunne høre det, hverken personale eller "chefer" var deres opgave voksen! Vi fik vores mad "smidt" på bordet, og på intet tidspunkt kom der nogen og spurgte til om alt var som det skulle være, og det til trods for at der ikke var meget at lave og at de unge stod og snakkede, hvad også de 2 " chefer " påtalte. Så vi fik spist i en fart, for man følte sig ikke velkommen.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, olehedelund
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2021

Rigtigt hyggeligt sted lige på havnen med den smukkeste udsigt. Dejlig mad og et menukort der passer alle. Super betjening med empati og humor. Rent og pænt med overholdelse af alle Corona regler og lidt til.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, SusanneVirum
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2021 fra mobile enheder

Lækre friske råvarer. Flotte anretninger og velsmagende mad. Ekstra plus at der var styr på gluten allergi og muligt at tilpasse retterne så alle blev mætte.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Explorer68062438666
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Café Neptun, kiggede også på

Hadsund, Rebild Kommune
Hadsund, Rebild Kommune
 
Hadsund, Rebild Kommune
 

Har du været i Café Neptun? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering