Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (5)
Filtrer anmeldelser
5 resultater
Medlemsvurdering
1
1
1
2
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
1
1
1
2
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 18. august 2019 fra mobile enheder

Fint sted, hvor vi boede på et af deres værelser.
, men:
Vi skulle betale 150 ,- for leje af sengetøj, på trods af vi ved ankomst fik oplyst det var meget billigt.
Simpelthen ikke ok, når vi ikke blev oplyst om dette før afrejse.

Dato for ophold: august 2019
Tak, jonaso715
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juli 2016

En fantastisk Camping plads hvor man får en skøn modtagelse og føler sig velkommen
pladsen byder på alt til en børnefamilie og kanon bad og toilet forhold som altid er pæne,, pladsen ligge super i forhold til byen som har en masse at byde på i ferien..
helt klar et sted vi kommer igen.

karsten kjeldsen

Dato for ophold: juli 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Karsten K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. juli 2013

Fantastisk campingplads, alt i orden rent pænt og i orden med en dejlig stemning, selv ved fuld belægning i sommerens bedste vejr. Store dejlige velholdte jævne pladser, en fantastisk servicebygning, med et ualmindelig flot køkken. Vi 8 personer i 4 generationer havde 10 dejlige dage.

Dato for ophold: juli 2013
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Pensionistpar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. august 2014
Google Oversæt

Værelsestip: hold deg vekk fra luxus hyttene, bo i telt eller din egen camping vogn
Dato for ophold: august 2014
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser