“Dejligt bageri med lækkert brød.”
Anmeldelse af Bageriet Ingeborg

Bageriet Ingeborg
Restaurantoplysninger
Anmeldt 8. juli 2021 fra mobile enheder

I vores ferie fik vi morgenbrød fra bager i Hirtshals og Skagen, men det kunne slet ikke måle sig med brødet fra Ingeborg i Sindal. Lækkert brød, stort og indbydende udvalg. Vi kører gerne efter godt brød. Vi var heldige med, at de leverer til Spar i Tversted, så om eftermiddagen kunne vi også få fra Ingeborg. 🤩🤩

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Mobile56960012579
Sprog

Anmeldt 28. oktober 2019

Tusind tak til konditor Helle og hele Bageri Ingeborg. Utroligt lækker, luftig og meget smuk bryllupskage og ikke mindst rigtig god vejledning og sparring, da vi bestilte den. God tryghedsfølelse, for den var ovenud tilfredsstillende og med sikker levering til feststedet. Vi giver vores varmeste anbefalinger.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, HeBuLalgarve
Anmeldt 28. november 2018

Ingeborg er Nordjyllands bedste bageri - alt fra rundstykker til franskbrød, minipizzaer og kager, det er bare så godt - det er helt klart turen til Sindal værd! :)

Dato for besøg: november 2018
    • Mad
Tak, hjoerringNina
Anmeldt 17. september 2018 fra mobile enheder

Vi er heldig til at bo i Sindal så vi har mulighed for at hente lækkert brød og lækre kager lige når vi har lyst til det. Og det gør vi!:)
Fantastiske og helt friske produkter, blev aldrig skuffet. Stort udvalg, så alle kan finde noget godt for sig selv!
Kig forbi, varmt anbefales!

Dato for besøg: september 2018
2  Tak, amularczyk
Anmeldt 27. august 2018 fra mobile enheder

Hos Bageriet Ingeborg får man en smagfuld oplevelse i særklasse - HVER GANG. Om det er mørkt eller lyst brød, tør- eller flødekager, så smager det bare fantastisk!

Dato for besøg: juni 2018
Tak, Mathias Rump H

Rejsende, der kiggede på Bageriet Ingeborg, kiggede også på

Sindal, Hjørring

Har du været i Bageriet Ingeborg? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering